http://www.youtube.com/embed/elljUI826eA "Ayaklarým vatanýma milletime feda olsun' Duygu dolu bu sözler Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi önünde darbeci askerlerin ateþ etmesi sonucu iki bacaðýndan yaralanan Nizipli Ýsmet Doðan'a ait. Ýsmet Doðan yapýlan hainliði hafýzasýna kazýmak istiyor.Fetullahçý Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi darbe giriþimine engel olmaya çalýþtýðý sýrada darbeci askerlerin ateþ etmesi sonucu iki bacaðýndan yaralanan Nizipli Ýsmet Doðan, yapýlan hainliði unutmamak üzere hafýzasýna kazýmak istiyor.Nizip Mehmet Akif Ersoy karate takýmý ve Kahramanmaraþ Büyükþehir Belediyesi kick boks sporcusu Ýsmet Doðan, Ýstanbul?daki tedavisinin ardýndan geçtiðimiz günlerde memleketi Nizip'e getirilmiþti. Tedavisine Nizip'te devam edilen Doðan, FETÖ?nün darbe giriþimini Ýstanbul?da evindeyken öðrendiðini söyleyerek; "Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan?ýn çaðrýsý üzerine dýþarý çýktým' dedi. Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi önüne gittiklerini aktaran Doðan konuþmasýnda; "O gün arkadaþlarýma ?Bir vatanýmýz var, öleceksek adam gibi ölelim? dedim ve Büyükþehir Belediyesine geçtim. Oradaki askerler üzerimize ateþ etmeye baþladý. Benimle birlikte oradaki herkes ölüme gelmiþti. Kimse ölümden korkmuyordu. Açýlan ateþ sonrasý her iki bacaðýmdan vuruldum." dedi.Ayný zamanda karate ve Kick Boks sporuyla uðraþýyorum. Ýl, Bölge ve Ülkeler arasý sayýsýz müsabakalara katýldým. Bu sporda ayaklarýmý kullandýðým için ayaklar benim için çok önemli ama þükürler olsun ki o gün ne sporu ne de ayaklarýmý düþünerek bir adým dahi geriye atmadým. Bu ayaklarým vatanýma, milletime feda olsun' diye konuþan Ýsmet Doðan, ameliyatlarýnýn iyi geçtiðini buna karþýn uzun süre spordan uzak kalacaðýný belirtti.