FETÖ' nün darbe giriþimi sýrasýnda Saraçhane'de iki ayaðýndan vurularak yaralanan ve Ýstanbul'da kaldýrýldýðý hastanede tedavisi sona eren Nizipli Ýsmet Doðan taburcu edildi. Doðan'ýn havayoluyla Gaziantep'e oradan Nizip ilçesine geleceðini öðrenen Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan Doðan için otoban giþelerinde karþýlama töreni düzenledi. AK Parti Gaziantep eski Milletvekili Mehmet Sarý ile ve çok sayýda vatandaþýn katýlýmýyla gerçekleþen törende Baþkan Akdoðan tarafýndan kurban kestirildi. Karþýlama töreni sonunda Akdoðan ve beraberindekiler, uzun araç konvoylarý oluþturarak Ýsmet Doðan'ý Ýstasyon Mahallesi'ndeki evine götürdü. Burada olay günü yaþadýklarýný Belediye Baþkaný Akdoðan'a anlatan Ýsmet Doðan Þehit olmadýðým için çok üzüldüðünü ancak bu ülkenin kolay kazanýlmadýðýný da darbecilere gösterdiklerini söyledi. Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan ve Baþbakan Binali Yýldýrým'ýn talimatlarý üzerine sokaða çýktýklarýný anlatan Ýsmet Doðan, sözlerine þöyle devam etti. "Arkadaþlarla birlikte önce Abdest aldýk daha sonra ise Namazýmýzý kýldýktan sonra dýþarýya çýkarak vatan caddesi üzerindeki diðer gruplarla birleþtik. Biz aslýnda Emniyet Müdürlüðü'ne gidecektik, ancak Belediyenin kuþatýldýðýný öðrenince doðrudan Büyükþehir Belediyesi'ne geçtik. En önde ben duruyordum, belediyenin önünde barikat kuran askerler bizi görünce korktular. Ancak, üzerimize doðru rütbeli olduklarýný öðrendiðimiz askerler tarafýndan ateþ açýldý. Ben o sýrada gruptaki diðer vatandaþlara; "Korkmayýn, siz kaçmayýn' dediðim sýrada iki ayaðýmdan vuruldum. Vurulduktan sonra beni býrakmadýlar, yerde kanlar içindeydim, yaralý halde olmama raðmen beni býrakmadýlar. Sonradan iki bayanýn bulunduðum yere gelmesi üzerine onlara; "Yaralýyý alabilirsiniz' dediler, onlarda beni bulunduðum yerden alarak hastaneye gitmemi saðladýlar'' dedi. "Kim olsa orada o anda ayný þeyi yapardý ve Vatanýný Devletini savunurdu' diyen Ýsmet Doðan þunlarý kaydetti. "Bizim darbecilere karþý dik durmamýz onlarý püskürtmemiz inþallah bu ülkenin onlardan temizlenmesine vesile olur. Biz o gün þunu anladýk, bu ülke bedel ödenilmeden kazanýlmadý, bu ülkeyi korumak için bedel ödenmesi gerekiyordu. Diðer kardeþlerim Þehit olarak ben ise Gazi olarak ödedim. Zaten benimde tek üzüntüm Þehit olmamam, tek temennim ise bugünden sonra ülke ve millet olarak daha güzel yerlere gelmek ve daha güzel yarýnlara kavuþmaktýr.'' Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise, Ýsmet Doðan'ýn Türkiye'nin, Nizip'in, ümmetin gururu olduðunu söyledi. Allah'a þükürler olsun bizim de bir gazimiz var, ben kendisine ve kendisini vatan aþkýyla yetiþtiren anne ve babasýna teþekkür ediyorum' diye konuþan Akdoðan þöyle devam etti. lsquo;'Ýnþallah bütün gençlerimiz Ýsmet Doðan'a, Ýsmet Doðan'da onlara örnek olur. Bu millet þahadeti en büyük þeref olarak görmediði müddetçe eski günlere dönemez bizim eski günlere dönebilmemiz için þahadeti en büyük þeref olarak görmemiz gerekiyor. Benim Sayýn Cumhurbaþkanýmýz ve Baþbakanýmýzdan bir isteðim var. Nasýl ki bu FETÖ' cü terör örgütü içerisinde yer alan o subay ve astsubaylar bizim polisimize insanlarýmýza kurþun sýkarak bomba atarak þehit ettilerse, onlarýnda o kardeþlerimizin þehit edildikleri yerde vurularak öldürülmelerini istiyorum. Yani bu ümmete bu zalimliði yapanlarýn karþýlýðýný görmeleri gerekiyor' dedi. http://www.youtube.com/watch?v=f4AeXQzbekM&feature