Nizip Ticaret Odasý Ýngiltere iþ gezisi heyeti gezi kapsamýnda Greater Manchester Ticaret Odasý?ný ziyaret etti. Greater Manchester Ticaret Odasý Dýþ Ýliþkiler Sorumlusu Susana Cordoba yaptýðý sunumda ülkenin ekonomik durumu, sektörleri, önde gelen marka kuruluþlarý, ithalat ve ihracatý hakkýnda gezi heyetine bilgiler verdi. Susana Cordoba sözlerine Greater Manchester Ticaret Odasý?nýn tanýtýmýný yaparak baþladý. Cordoba, odalarýnýn 60 çalýþaný olduðunu, Kuzey Ýngiltere bölgesinde 8 Ticaret Odasý olduðunu ve odaya üyeliklerinin zorunlu olmadýðýný üyeliðin gönüllülük esasýna dayandýðýný belirterek yönetimleri hakkýnda bilgiler verdi. Cordoba, ayrýca þube açabileceklerini bu konuda danýþmanlýk hizmeti verebileceklerini ve kendi üyeleri ile NTO üyeleri arasýnda kontak kurulmasý konusunda destek saðlayabileceklerini kaydetti. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ise ziyaret dolayýsýyla yaptýðý açýklamada Nizip Ticaret Odasý olarak ilçede faaliyet gösteren sanayi kollarý ve sürekli geliþmekte olan sektörler hakkýnda bilgiler verdi. Özellikle zeytinyaðý, fýstýk ve sabunun önde gelen sektörler olduðunu Nizip Ticaret Odasý olarak yapýlan çalýþmalar hakkýnda Manchester Ticaret Odasý yöneticilerine bilgiler verdi. Mahmut Polat, NTO olarak bizleri nazik bir þekilde karþýlamalarýndan dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirerek Greater Manchester Ticaret Odasý?nýn yöneticilerine plaket ve Antep fýstýðý takdim etti. Gerçekleþen ziyarete Çek Türk Müþterek Ticaret Odasý Pazarlama Uzmaný Eliska Rajchlova,Çek Türk Müþterek Ticaret Odasý Danýþmaný Yalýn Yüregil, Gaziantep KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüðü yetkilisi Muhammed Paksoy ve NTO Ýþ gezisi heyeti katýldý. Gezi katýlýmcýlarýndan Gaziantep KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Dr.Sadýk Gözek KOSGEB?i tanýtarak destekleri hakkýnda bilgiler verdi. Ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Ali Kaya, NTO Meclis Üyesi Mehmet Yiðit ve NTO Ýþ gezisi heyeti katýldý