Nizip Ticaret Odasý her bayram olduðu gibi Ramazan Bayramý'nda da üyeleriyle bayramlaþma geleneðini sürdürdü. Nizip Ticaret Odasý?nda bayramýn ikinci günü saat 11.00' da baþlayan törene Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Karabacak ve Osman Alpaslan misafirleri kabul etti. Nizip Ticaret Odasý olarak geleneksel hale getirilen Bayramlaþma törenini gerçekleþtirdiklerini belirten Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, "Ýyilik duygularýnýn doruða ulaþtýðý, manevi atmosferin toplumun önemli bir kesimini etkilediði bir ayýn devamýnda gelen ve ilahi bir armaðan olan Ramazan Bayramý, bizler için çok özel anlamlar taþýmaktadýr.' dedi. Meclis Baþkaný Doktoroðlu sözlerini þu þekilde sürdürdü, "Dargýnlýk ve kýrgýnlýklarýn unutulduðu, toplumsal birlikteliðin pekiþtiði, saygý ve hoþgörünün egemen olduðu, iyilik ve güzelliklerin yoðun olarak yaþandýðý bayramlarýn, bu anlamda kýymetini iyi bilmeli ve bu fýrsatý deðerlendirmeliyiz. Ülkemizin ve Ýslam acirc;leminin içinde bulunduðu sýkýntýlardan kurtulabilmek için insanlarýmýza vatandaþlarýmýza kardeþliði sevgiyi aþýlamalýyýz ancak bu þekilde içinde bulunduðumuz bu durumdan kurtarabiliriz. Bayram dolayýsýyla bir nebze sevinelim derken ülkemizde ve çevremizden gelen acý haberler bayram sevincimizi üzüntüye boðmuþtur. Ülkemizde ve islam acirc;leminde gözyaþý, kan ve þiddetin bir an önce durmasýný, milletimizin birlik ve beraberliðine, kurtuluþuna, insanlýðýn huzur, barýþ ve hidayetine ulaþmasýný diliyoruz. Bu duygu ve düþünceler ile canlarýný seve seve feda eden Mehmetçiklerimize, polislerimize, vatandaþlarýmýza Allahtan rahmet, yakýnlarýna baþsaðlýðý diliyor, baþta þehit aileleri olmak üzere bütün milletimizin, Nizipli hemþerilerimizin bayramýný kutluyorum' dedi. Bayramlaþma törenine Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Nizip Ticaret Odasý üyeleri, personeller, iþadamý ve vatandaþlar katýldý. http://www.youtube.com/watch?v=8axXLlbOGPk&feature