Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübü tarafýndan "Sporla Kaynaþ, Umutla Yarýnlara Koþ' SODES projesi kapsamýnda Sporcu, Antrenör, Öðretmenler onuruna Ýftar Yemeði verildi. Ýkinci Bahar Restoran da dün gece düzenlenen ve ev sahipliðini Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðü'nün yaptýðý Ýftar Yemeði'nde bir araya gelen sporcu ve hocalarý iftar öncesi ve sonrasýnda birbiriyle sohbet ederek kaynaþma ortamý saðladýlar. Dualarýn okunmasý ve yemeklerin iftarýn açýlmasý ile devam eden program, alanýnda baþarýlý öðrencilere verilen ödülleri ile son buldu. Ýftara; "Ýlçe Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Belediye Baþkan vekili Hüseyin Özkaya, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Gençlik Hizmetleri Spor Ýlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, Halk Eðitim Merkezi Müdür vekili Cem Kayar, Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübü kurucularýndan ve ayný zamanda Nizip Belediyesi yetkililerinden olan Mahmut Kurt, öðretmen ve öðrenciler katýldý. http://www.youtube.com/watch?v=hQ7FA2ZjXs0&feature