Kýlýçoðlu Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Ýsmet Kýlýç, çalýþma arkadaþlarýna, dost, akraba ve yakýnlarý onuruna ldquo;Ýftar Yemeðirdquo; verdi.Güleç Restoranda gerçekleþen Ýftar yemeðine yaný sýra Nizip'te inþaat þirketlerinin yöneticileri ve çok sayýda davetli de katýldý. Ýftar programýný düzenleyen Kýlýçoðlu Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Ýsmet Kýlýç, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. ldquo;Ýftar Yemeðirdquo; öncesi kýsa bir konuþma yapan Ýsmet Kýlýç; ldquo;Birlik ve beraberlik çatýsý altýnda verdiðimiz Ýftar Yemeðimize hoþ geldiniz, þeref verdinizrdquo; diyerek sözlerine baþladý. Nizip'te inþaat sektöründe saðlam ve emin adýmlarla yürüdüklerini belirten Ýsmet Kýlýç þöyle devam etti. Ýleriye dönük yenilikçi projelerimizle insanlarýmýz için yap-sat modeli tarzýyla saðlam, güvenilir, kaliteli ve müþteri memnuniyetini saðlamýþ özgün eserler, huzurlu ve konforlu yuvalar meydana getirdik. Geçmiþimizden gelen tecrübe ve insanýmýzýn bize duyduðu güven ile inþaat sektörünün belirleyici firmasý konumundayýzrdquo; dedi. "Müþteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz""Baþarýlarýmýzý geleceðe taþýmayý hedefliyoruz" diyen Kýlýçoðlu Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Ýsmet Kýlýç, Ýnþaat sektörünün parlayan bir yýldýzý olarak sektörün yükselen standartlarýný benimsediklerini ifade etti.Ýftar öncesi yapýlan konuþmanýn ardýndan okunan Akþam Ezaný ile dua eden davetliler birlikte oruç açarak iftar yaptý. http://www.youtube.com/watch?v=xmYDEB2CaYg&feature