Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Þýrnak Milli Karakolu?na, PKK?lýlar tarafýndan roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapýlan saldýrýda þehit olan Nizipli Uzman Çavuþ Ömer Harun Demir için bir taziye mesajý yayýnladý.Baþkan Sarý mesajýnda; ldquo;Þýrnak?ýn Balveren beldesinde bulunan Milli Karakolu?na PKK?lýlar tarafýndan roketatarlý ve uzun namlulu silahlarla saldýrý düzenlenmiþ ve ne yazýk ki bu hain saldýrýda Nizipli Uzman Çavuþ Ömer Harun Demir þehit olurken, 2 silah arkadaþý da yaralanmýþtýr. Eli kanlý terör örgütü kirli ve çirkin yüzünü bir kez daha göstererek, sýkýþtýðý köþeden mübarek gün ve zaman dinlemeyerek saldýrýlarýna devam etmektedir. Þu mübarek günlerde milletimize bu acýyý yaþatanlarý en kalbi þekilde lanetliyorum. Milletimiz bu vatan için kanýný döken þehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak, onlarý sonsuza kadar sevgi, saygý ve minnetle hatýrlayacaktýr. Devletimizin alçak ve bölücü terör örgütü ile mücadele kararlýlýðý da aralýksýz sürecek, hiçbir þehidimizin mübarek kaný yerde kalmayacaktýr. Nizipli þehidimiz Uzman Çavuþ Ömer Harun Demir'e Allah'tan rahmet ve ayný saldýrýda yaralanan silah arkadaþlarýna da acil þifalar diliyorum. Þehidimizin deðerli ailesine, yakýnlarýna, Türk Silahlý Kuvvetleri mensuplarýna ve yüce milletimize baþsaðlýðý ve sabýr niyaz ediyorumrdquo; diyerek sözlerini tamamladý.