Özel Nizip Artý Koleji kendi okul binasýnda düzenlediði muhteþem bir törenle mezun öðrencilerini yeni yaþamlarýna uðurladý.Özel Nizip Artý Koleji 2015-2016 eðitim -öðretim yýlýný baþarýyla tamamlayarak mezun olan öðrencileri, görkemli mezuniyet töreni ile duygu dolu bir o kadar da gururlu bir gece yaþadý. Güçlü sosyal yaþam becerisine sahip, kendini geliþtirmiþ , lider ve giriþimci ruhla yetiþen, öðrencileri mezun eden Özel Nizip Artý Koleji geleceðin liderlerini mezun etmenin haklý gururunu ve mutluluðunu yaþadý.Özel Nizip Artý Koleji bu sevinç ve gurur gecesine yönetim kurulu baþkaný ve üyeleri, idarecileri, öðretmenleri, velileri ve öðrencileri katýldý.Gece Ýstiklal Marþý ve Saygý duruþu ile baþlarken Gecenin açýlýþ konuþmasýný Özel Nizip Artý Koleji Müdürü Ahmet Kurtaran yaptý.Ardýndan Okul Kurucularýndan Halil Savaþ bir konuþma yaparken Okulun 1.'si olan Mahmut Yakar kütüðe ismini çakmasýnýn ardýndan Okulu derece ile bitiren öðrenciler belge ve plaketlerini alýrken, mezun olan öðrenciler sancaðý bir alt sýnýf öðrencilerine teslim ettiler. Ortaokul ve Lise öðrencilerin belgelerini almasýnýn ardýndan mezuniyet pastasýný kesen öðrenciler hep birlikte keplerini fýrlattýlar. https://youtu.be/dHvsUlcvLkE