Ýlk olarak kýsa öyküler yazan ve bol bol kitap okuyan Nizip Fen Lisesi 11'inci sýnýf öðrencisi Yasemin Büþra Karakuþ, ldquo;Kahve tohumlarýrdquo; adlý kitap çýkardý.Kitap çalýþmasýnda bir genç kýzýn çevresinde geliþen olaylarý anlatan konuyu ele aldýðýný ve genç kýzýn daha çok kitap okuma alýþkanlýðý üzerinde durduðunu anlatan Karakuþ, kitapta kendine yeni dünyalar yaratan ve hayaller kuran genç kýzýn yer aldýðýný söyleyen Karakuþ sözlerine þöyle devam etti.Hazýrlamýþ olduðumuz kitap 230 sayfa ve ayrý bölümlerden oluþuyor bu çalýþmamý derslerimden geri kalan boþ zamanlarda hayata geçirdim bu çalýþma benim aklýma küçüklüðümden buyana devam ettiðim kitap okuma alýþkanlýðýndan geldi hep kitap okurdum ve sonunda okuma alýþkanlýðýnýn bana vermiþ olduðu güçle böyle bir çalýþma içerisine girdim ve çevremden ailemden ve okulumdan büyük destek aldým ilk olarak kýsa kýsa öyküler yazardým sonunda da böyle bir kitap hazýrladým ve çok mutluyumrdquo; dedi.Son olarak hazýrladýðý kitapla ilgili imza günü düzenlediðini ve Cuma ve cumartesi günleri ise Gaziantep Üniversitesinde yine bir imza günü düzenleyeceðini belirten Karakuþ imza almak isteyen herkesi bekliyorum þeklinde konuþtu.Okul Müdürü Mehmet Kýlýç ise, ldquo;Yasemin kýzýmýz bizlere bu kitapla bizlere çok þey öðretti ve öðrencimden gurur duydum. Tabi bu bir destek iþi bu konuda öðrencimize destek olan ailesine de çok teþekkür ediyorum. Temennim odur ki bu öðrencimizin bu tutumu diðer öðrencilerimize de örnek olur ve bu gibi çalýþmalara imza atarlar. Ben ayrýca bize ve kýzýmýza destek veren baþta Ýlçe Kaymakamýmýz sayýn Harun Sarýfakýoðullarý, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Ýl Milli Eðitim Müdür yarýmcýlarý Mehmet Ali Tiryakioðlu ve Altan Tiryaki beye de teþekkür ediyorumrdquo; dedi.