Radyo Televizyon Yayýncýlýðý Meslek Birliði RATEM tarafýndan Yerel basýn, Radyo Tv ve gazetelerle ilgili kanuni düzenlemelerin bir an önce çýkarýlmasý, telif haklarý, basýn ilan kurumu, uydu kiralarýndaki belirsizlik gibi konular baþta olmak üzere medyadaki geliþmelerin de aktarýldýðý bölgesel medya toplantýsý bugün Gaziantep Ticaret Odasý Toplantý Salonu'nda gerçekleþtirildi. Toplantýya Gaziantep ve Þanlýurfa'dan basýn temsilcileri ile beraber Nizip ilçesinden de Nizip Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Halil Sarýkaya, Amaç Gazete Radyo TV Yönetim Kurulu Baþkaný Halef Bilgiç,Yeþil Nizip Gazetesi Sayfa Sekreteri Bülent Çetinel, Bizim Nizip Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Ali Kýlýç ve Anadolu Ajans Nizip Temsilcisi ve NRT Muhabiri Ýrfan Aydoðdu katýldý. Radyo Televizyon Yayýncýlýðý Meslek BirliðiYönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atýlmýþ ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Ýbrahim Ay'ýn yaptýðý konuþmalarýn ardýndan Radyo Televizyon Yayýncýlýðý Meslek Birliði Baþkaný Yusuf Gürsoy,özellikle yerel yayýn yapan kuruluþlarýn yaþamýþ olduðu sýkýntý ve sorunlarý yakýndan takip ettiklerini ve bu konuda yerel yayýn kuruluþlarýna destek vermek için sürekli çalýþtýklarýný ifade etti.