Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt Anneler Gunu dolayýsýyla bir mesaj yayýnladý.
Annelerin, ulkemize ve insanlýða faydalý nesiller yetiþtirmek icin her turlu zorluða goðus gererek fedakârca calýþtýklarýný belirten Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Aile deðerlerinin yaþatýlmasý ve geleceðe taþýnmasýnýn en onemli guvencesi annelerdir. dedi.
NTO Baþkaný özyurt mesajýnda þu ifadelere yer verdi; Comertliðin, karþýlýk beklemeden vermenin ve sabrýn sembolu olan annelerin gelecek nesillerin hazýrlayýcýsý olduklarýndan; aile ve toplum hayatýmýzda cok onemli bir yeri bulunmaktýr. Annelerin hayat standartlarýnýn iyileþmesi, sosyal ve iþ hayatta etkin rol ustlenmeleri, saðlýklý bir toplumun olmazsa olmazýdýr.
Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen deðerlerin yaþatýlmasýnda, kulturumuzun ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde herkese duþen sorumluluktan daha fazlasý þuphesiz annelere duþmektedir. Kulturun yaþatýlmasý kadar huzurlu bir toplumun oluþturulmasýnda da annelerin rolu asla inkâr edilemez.
Ulkemizde yaþanan teror belasý herkese zarar vermiþ ama en cok analarýn yureklerini daðlamýþ ve onlarýn gozyaþý akýtmasýna neden olmuþtur. Annelerin gozyaþlarýnýn dinmesi icin milli birlik ve kardeþlik yolunda atýlacak olumlu adýmlarý onemsiyoruz. Toplumda þefkat ve merhamet duygularýnýn egemen olmasý ve her gun annelerin yureklerinin aðzýna gelmemesi icin terorun bir an once bitmesini diliyoruz. Huzur, barýþ ve kardeþliðin hâkim olduðu bir dunya icin tum insanlýðýn, annelerin merhamet ve þefkat duygularýndan nasiplenmesini temenni ediyoruz.
Baþta þehit anneleri olmak uzere, huzurun sembolu olan en deðerli varlýðýmýz annelerimizin, Anneler Gunu nu kutluyorum. þeklinde konuþtu.
![]()