Nizip Ticaret Odasý Avrupa Birliði Bakan Yardýmcýsý Ali Þahin i makamýnda ziyaret etti.
Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt önculuðundeki heyet, Avrupa Birliði Bakan Yardýmcýsý Ali Þahin i makamýnda ziyaret ederek Nizip te yapýlmasý gereken calýþmalar hakkýnda goruþ alýþveriþinde bulundu.
AB projelerine onem verilmesi gerektiðini vurgulayan Avrupa Birliði Bakan Yardýmcýsý Ali Þahin, Nizip ile ilgili bir projelerin bakanlýða sunulmasý ve bu projelerin ozellikle turizm aðýrlýklý olmasý ilcemize fayda saðlayacaktýr. dedi.
AB bakan Yardýmcýsý Þahin sozlerini þu þekilde surdurdu, Bakanlýk olarak Nizip icin hazýrlanacak projelere her turlu desteði verebiliriz. Yeni projelerle onemli turizm potansiyelimiz olan Zeugma nýn tanýtýmý yapýlarak bolgemizin bir an once turizme acýlmasý gerekmektedir. Bugun ziyaretleri ile beni onurlandýran Nizip Ticaret Odasý heyetine cok teþekkur ederim. dedi.
Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise Nizip ekonomisini daha iyi yerlere taþýmak icin sanayici ve iþadamlarý birlikte butun gayretleriyle calýþtýklarýný belirterek Nizip ile ilgili eksiklikler ve yapýlmasý gerekenler hakkýnda Avrupa Birliði Bakan Yardýmcýsý Ali Þahin e geniþ bilgiler verdi.
Ziyaretin sonunda Avrupa Birliði Bakan Yardýmcýsý Ali Þahin e Nizip Ticaret Odasý heyeti tarafýndan gunun anýsýna hediye takdim edildi.
![]()