Ýzmir Buyukþehir Belediyesi ev sahipliðinde ÝZFAÞ tarafýndan duzenlenen 7 inci Ýzmir Organik Urunler Fuarý Ekoloji Ýzmir 2016 ile 6. OLIVTECH Zeytin, Zeytinyaðý ve Teknolojileri Fuarý na katýlan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz Zeytin ve zeytinyaðý sektorunden oluþan Nizipli yatýrýmcýlarla birlikte Sanayi sektorunde Aydýn ýn dunyaya acýlan markalarýndan olan Polat Makina Anonim Þirketi nin Aydýn daki tesislerini de ziyaret etti.
Ýlk olarak Fabrikanýn Toplantý Salonunda Fabrika yoneticileri ile bir araya gelen NTO Heyeti burada fabrikanýn genel durumu hakkýnda bilgi aldýlar. Bilgi alýþveriþinin ardýndan NTO Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt tarafýndan Polat Makina Yonetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Polat a ceþitli hediyeler takdim edildi.
Buradaki programýn ardýndan Zeytinyaðý uretilen tum ulkelere kontinu zeytinyaðý tesisleri kuran Polat Makina nýn fabrikasýný gezen yatýrýmcýlarý Polat Makina Aþ. Yonetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Polat gezdirdi. Yatýrýmcýlar ziyaret kapsamýnda zeytinyaðý makinelerini, uretimini ve parcalarýný inceleme fýrsatý buldu.
Polat makinedeki uretimin Avrupa standartlarýnýn uzerinde olduðunu goren Nizip Ticaret Odasý Uyeleri Polat Makina nýn Avrupa standartlarýnýn uzerinde bir fabrika olduðunu soylediler.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, ev sahipliðinden dolayý Polat Makina ya teþekkur ettiðini soyledi. Ziyarette bulunan yatýrýmcýlarýn coðunluðunun Polat Makine nin uretmiþ olduðu makinalarla Nizipli ciftcilere hizmet verdiklerini ifade eden Ozyurt sozlerine þoyle devam etti.
Ziyaretimizdeki amac yatýrýmcýlarýmýzýn aldýklarý makinanýn nasýl uretildiðini gostermek, fabrikanýn durumu ve yeni teknolojiler nedir bunlarý yerinde gormekti bunu da en iyi þekilde gorduk ve her makinalarý yerinde inceleyerek fikir sahibi olduk. Bizler heyet olarak cok memnun kaldýk bu konuda bizlere ev sahipliði yapan Polat Makine yoneticilerine teþekkur ederim dedi.
Yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Polat Makina Aþ. Yonetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Polat ise Nizip ten gelen baþkanlarýmýz ve yatýrýmcýlarýmýz benim ailem buraya kadar gelerek beni cok mutlu ettiler bende kendilerine teþekkur ediyorum dedi.
Duzenlenen ziyarete NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Ali Sarý, Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri M. Ali Karabacak, Osman Alpaslan, NTO Disiplin Kurulu baþkaný Bekir Karabacak, zeytin ve zeytinyaðý sektorunden bircok firma da yer aldý.
![]()