Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yonetim Kurulu Baþkaný ve Nizip Organize Sanayi Bolgesi (OSB) Yonetim Kurulu Uyesi Mehmet Ozyurt, OSB de kalan yerler icin Nizipli sanayicilere caðrýda bulunarak boþ kalan yerlerin alýnmasýný ve deðerlendirilmesini istedi.
Nizip OSB'deki Yonetim Kurulu Toplantýsý sonrasýnda bir konuþma yapan Ozyurt, Nizip Organize Sanayi Bolgesindeki ek Organize Sanayi'nin kamulaþtýrma iþleminin sonuclanma aþamasýna geldiðini soyledi. Þuan itibariyle OSB de kalan son yerler icin Nizipli muteþebbislerin faydalanmalarýný istediðini belirten Ozyurt, þunlarý kaydetti.
OSB alanýnda þuan itibariyle birkac tane arsamýz kaldý bu nedenle cevre illerden cok ciddi talepler ve teveccuhler oldu boylelikle Organize Sanayi Bolgesinde yeni acýlacak yerler icin Gaziantep ve cevre illerden bircok firmalar yer aldý burada hem Nizip in uretimde urun ceþitliliði hem de ornek model olmasý acýsýndan faydalý iþlerdir. Fakat ben Nizipli sanayicilerimizin de burada daha fazla yer sahibi olmalarý arzusundayým bundan dolayý ben tum Nizipli muteþebbisleri Nizip OSB ye davet ediyorum. Ýnþallah bu ay sonu itibariyle bu calýþmalarýmýzý tamamlamýþ olup bundan sonraki aþamada planlama ve yer tahsisine gececeðiz. þeklinde konuþtu.
![]()