Ýnsani Yardým Vakfý Nizip Temsilciliði uyeleri ile birlikte Nizip Ticaret Odasý yonetim kurulunu ziyaret etti.

Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný ve uyeleri tarafýndan karþýlanan Ýnsaný Yardým Vakfý Nizip Temsilciliði Baþkaný Celal Demir ve uyeleri, yaptýklarý calýþmalar hakkýnda Nizip Ticaret Odasý yonetim kuruluna bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, 130 Ulkede faaliyet gosteren ve o ulkelerde bulunan yardýma muhtac insanlara gýda, saðlýk yardýmý yapan ve gerektiðinde eðitim de veren Ýnsani Yardým Vakfý Nizip Temsilciliði uyeleri ile odamýzý ziyaret etmektedirler. dedi.

NTO Baþkaný Ozyurt, Ayrýca bu gibi yardým faaliyetlerinde Nizip Ticaret Odasý olarak vakfýmýz ile birlikte neler yapabiliriz ve ne gibi katkýlar saðlarýz bugun bunlarý konuþmak icin bir araya geldik. Bilindiði uzere Ortadoðuda ve dunyanýn her yerinde Muslumanlara yapýlan bu zulumlerin yaralarýný sarmak acýsýndan dernekler ve sivil toplum kuruluþlarýnýn yapmýþ olduðu calýþmalar onem arz etmektedir. Bizlerde bu konuda bir nebzede olsa yaralarý sarmak icin Nizip Ticaret Odasý olarak uzerimize duþen her turlu gorevi yapmaya hazýr olduðumuzu belirtmek isterim. þeklinde konuþtu.

Yapýlan Ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri Abdulkadir Akkuþ, Mehmet Ali Karabacak, Osman Alpaslan ve Ýnsani Yardým Vakfý Nizip Temsilciliði uyeleri de katýldý.