Gaziantep Sanayi Odasý (GSO) ve Ýl Gýda, Tarým ve Hayvancýlýk Müdürlüðü'nün destekleriyle, Akort Fuarcýlýk tarafýndan düzenlenen lsquo;'7'nci GAP Tarým, Tarým Teknolojileri ve Hayvancýlýk Fuarý (GAPTARIM)'' ile ldquo;12'nci Gýda, Gýda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarý (GAPFOOD)'', Baþbakan Yardýmcýsý Mehmet Þimþek ile Gýda, Tarým ve Hayvancýlýk Bakaný Faruk Çelik'in de katýlýlýðý törenle açýldý. Ortadoðu Fuar Merkezi'nde düzenlenen açýlýþ törenine, Gaziantep Vali Vekili Halil Uyumaz, Gaziantep Milletvekilleri Abdulkadir Yüksel, Mehmet Erdoðan, Nejat Koçer, Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sýnav, Gaziantep Üniversitesi Rektör Vekili Cahit Baðcý, Ýl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Þahinbey Belediye Baþkaný Mehmet Tahmazoðlu, Þehitkamil Belediye Baþkaný Rýdvan Fadýl oðlu,GSO Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odasý Baþkaný Eyüp Bartýk, Akort Fuarcýlýk Genel Müdürü Gülseren Hülya Akkaya ile çok sayýda davetli katýldý. Fuara katýlan Bilgin Group Yönetim kurulu Baþkaný iþ adamý Yusuf Ý.Bilgin Avrupada yýlýn Traktörü Seçilen New Hollad yeni TT junýor serisini Baþbakan yardýmcýsý Mehmet Þimþek , Gýda, Tarým ve Hayvancýlýk Bakaný Faruk Çelik ve Beraberindeki heyetin katýldýðý törenle tanýtýmý yapýldý .tören sonrasý ,Bilgin Group Yönetim kurulu baþkaný iþ adamý Yusuf Ý.Bilgin ise Türkiye Pazar lideri olan New Holland Gýda, Tarým ve Hayvancýlýk Bakaný Faruk Çelik e Traktör maketi ve Baþbakan yardýmcýsý Mehmet Þimþek e dünyada en fazla satýlan ve yine Pazar lideri New Holland Biçerdöver maketi hediye etti.