Nizip Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Sakarya ve Nizip Vergi Dairesi Müdür Yardýmcýlarý 27.Vergi Haftasý etkinlikleri çerçevesinde Nizip Ticaret Odasý'ný ziyarette bulundular. Vergi vermenin kutsal bir görev olduðuna vurgu yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Vergi Haftasý etkinlikleri çerçevesinde Nizip Vergi Dairesi Müdürü ve ekip arkadaþlarýnýn yapmýþ olduklarý Oda ziyaretinden memnun olduklarýný söyledi. Polat konuþmasýnda; ldquo;Ülkemizin en önemli kaynaðý muhakkak ki vergilerdir. Devletimizin en önemli gelir kaynaklarý vergilerimizdir. Vatandaþlarýmýz vergilerini öderken, devletimiz de bu gelirleri kamu hizmeti olarak vatandaþlarýmýza ulaþtýrmaktadýr. Bu baðlamda bizlere düþende vergi ödemenin kutsal bir vatandaþlýk görevi olduðunu vergi haftasý münasebetiyle vergi bilincini arttýrmak, vatandaþlarýmýza bunu aþýlamak ve ileriki nesillere bu bilinci aktarmaktýr. Bu kapsamda da Nizip Ticaret Odasý olarak belirli dönemlerde yüksek düzeyde vergi ödeyen üyelerimize ödül töreni yapmaktayýz. Bu yýlda yine yakýn bir tarihte vergi ödül törenimizi yapacaðýz. Gelirleri ile ülke ekonomisine katkýda bulunan üyelerimizin ve bu gelirlerin toplanmasý ve devletimize ulaþtýrýlmasýnda emeði geçen kamu ve vergi dairesi personellerinin vergi haftasýný kutluyorum þeklinde konuþtu. Nizip Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Sakarya ise 27. Vergi Haftasýný kutladýklarýný bu baðlamda Nizip Ticaret Odasý'ný ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyaret amacý ile ilgili bilgi veren Mustafa Sakarya konuþmasýnda; ldquo;Hafta dolayýsýyla Vergi bilincini ve vergi vermenin önemini hatýrlatmaktayýz. Nizip Ticaret Odasý ile sürekli iþbirliði içerisindeyiz önümüzdeki dönemlerde de iþbirliðimiz bozulmadan devam edecektir. Ben Nizip Ticaret Odasý üyelerine ve Yönetim Kuruluna bugüne kadar Nizip Vergi Dairesi'ne vermiþ olduklarý desteklerden dolayý teþekkür ediyorumrdquo; dedi. Gerçekleþen ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyeleri Seyit Çeker, Osman Alpaslan, Mehmet Ali Karabacak ve Nizip Vergi Dairesi müdür yardýmcýlarý da katýldý.