Polatlý Ticaret Odasý Baþkaný Ulvi Sakarya ve beraberindekiler Nizip Ticaret Borsasý'ný Ziyaret etti.Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurlu Baþkaný Ýbrahim Sarý ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan Sakarya ve beraberindekiler, karþýlýklý görüþ alýþveriþlerinde bulundu. Burada bir konuþma yapan Baþkan Ýbrahim Sarý, Nizip Ticaret Borsasý'nýn yapýsý, çalýþmalarý ve faaliyet alanlarý hakkýnda Polatlý Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ulvi Sakarya ve beraberindeki heyete bilgi verdi. Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Ýbrahim Sarý; ldquo;Bizleri ziyaret ederek onurlandýran Polatlý Ticaret Odamýza teþekkür ediyorum. Karþýlýklý görüþ alýþveriþlerinde bulunarak birbirimizin çalýþmalarý hakkýnda bilgi sahibi oldukrdquo; diyerek ziyaretin olumluluðuna vurgu yaptý.Polatlý Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ulvi Sakarya'da yaptýðý açýklamada ldquo;Güneydoðu Anadolu Bölgemizdeki Oda ve Borsalarýmýzý ziyaret ediyoruz ve fikir alýþveriþlerinde bulunarak istiþareler gerçekleþtiriyoruz. Bu kapsamda ziyaret ettiðimiz Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu ve Meclisine gösterdikleri misafirperverlik ve yakýnlýktan dolayý teþekkür ediyorum. En kýsa zamanda bizlerde Nizip Ticaret Borsasýný Polatlý'da aðýrlamak istiyoruzrdquo; dedi. Ziyaret karþýlýklý hediyelerin takdimi ve günün anýsýna çekilen fotoðraf ile son buldu.