Polatlý Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ulvi Sakarya ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Nizip Ticaret Odasý'ný Ziyaret etti.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan karþýlanan heyet, Nizip Ticaret Odasý'nda bazý temaslarda bulundu. Nizip ve Polatlý'nýn çok benzer yönü olduðunu vurgulayan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; ldquo;Polatlý Ticaret Odasý'nýn Güneydoðu Anadolu'da yürüttüðü proje kapsamýnda bölgemize gelerek odamýzý ziyaret etmeleri bizim için onurdurrdquo; dedi. Özyurt konuþmasýnda; ldquo;Öncelikle Polatlý Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ulvi Sakarya ve heyetine yapmýþ olduðu nazik ziyaretten dolayý teþekkür ediyorum. Nizip ve Polatlý'nýn nüfus, sanayi ve tarým bakýmýndan çok benzer yönleri bulunmaktadýr. Bu benzerliklerden yola çýkarak Yönetim Kurulu Baþkanýmýz ve üyeleriyle þehirlerimizin ve ülkemizin ekonomisini geliþtirmek adýna iliþkilerimizi daha da ileri taþýmak istiyoruz. Bu amaçla sayýn baþkanýmýza kendileri de uygun görmeleri halinde bu iki odanýn kardeþ oda olmasýný teklif ediyorum. Kardeþ oda protokolünün karara baðlanýp imzalanmasý iki odanýn iliþkilerinin daha da güçlendireceðine inanýyorumrdquo; þeklinde konuþtu.Polatlý Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ulvi Sakarya ise, Ankara Kalkýnma Ajansý ve Karacadað Kalkýnma Ajansý tarafýndan ortak yürüttüðümüz bir proje kapsamýnda Güneydoðu Anadolu bölgesinde ziyaretler gerçekleþtirmekteyiz. Nizip gördüðümüz kadarýyla bize en yakýn ve en sýcak ilçe oldu. Nüfusuyla ilçe ekonomisiyle her yönden bize çok yakýn. Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ile hem TOBB Ticaret Odalarý Konseyi hem de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'ndeki çalýþmalarda beraberiz. Bu çalýþmalar haricinde iliþkilerimizi daha da geliþtirmek istiyoruz. Baþkanýmýza odamýza yapmýþ olduðu kardeþ oda teklifi için çok teþekkür ediyorum. Çok memnun olduk, en kýsa zamanda kardeþ oda protokolünü imzalayarak bu vesile ile kardeþliðimizi de kacirc;ðýt üzerine dökeceðiz. Ýlçelerimiz sanayisi, ticareti ve kültürleri ile birbirine ne verebilir, bunlarý inceleyerek þehirlerimizin ve ülkemizin kalkýnmasýna inþallah katký saðlarýz. Bizleri çok güzel karþýladýnýz misafirperverliðiniz için yönetim kurulunuza ve çalýþanlarýnýza teþekkür ederim dedi.Konuþmalarýn ardýndan ziyaret karþýlýklý görüþ alýþveriþleri ile devam etti. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odasý'nýn iþleyiþi, çalýþmalarý ve üyeleri hakkýnda Polatlý Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ulvi Sakarya'ya ve beraberindeki heyete bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt tarafýndan Polatlý Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ulvi Sakarya'ya hediye takdim edildi. Baþkan Ulvi Sakarya'da NTO Baþkaný Özyurt'a Polatlý'yý simgeleyen ldquo;Dur Yolcurdquo; heykeli hediye edildi.