Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt 10 Ocak Calýþan Gazeteciler Gunu nu Kutladý.

Ozyurt yayýmladýðý mesajda þu ifadelere yer verdi, Gazetecilik fedakârlýk isteyen, aðýr þartlar altýnda calýþmayý gerektiren bir meslektir. Kamuoyunu her zaman doðru ve hýzlý bir þekilde bilgilendirme gorevini yerine getirmeye calýþan gazetecilerimiz, icinde bulunduðu þartlarýn tum aðýrlýðýna raðmen gorevlerini ozveriyle yerine getirmektedirler.

Caðýmýzýn en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik; kamuoyunun bilgilendirilmesi, ulkede ve dunyada yaþanan geliþmelerden insanlarýn haberdar edilmesi ve bilgi akýþýnýn objektif bir þekilde saðlanarak, demokrasinin guclenmesi ve geliþmesine katkýda bulunmasý acýsýndan onemli bir misyon ustlenmiþtir. Tarafsýz, guvenilir, objektif, ilkeli ve basýn ahlak kurallarýna uyan, ozel hayata ve kiþilik haklarýna saygýlý bir medyanýn toplumsal kalkýnmanýn, geliþmenin saðlanmasýnda onemi buyuktur. Bu onemli gorevi yerine getirmek icin gunun her saatinde fedakarlýk ve sorumlulukla gorevlerini icra eden gazetecilerimizin, halký bilgilendirmek adýna verdiði mucadele her turlu takdirin uzerindedir.

Ayrýca kamuoyunu ulke ve dunya gercekleriyle buluþturarak ve farklý goruþlerin seslendirilmesine imkân saðlayarak, toplumu duþunmeye, araþtýrmaya ve doðru sonuclara ulaþmaya yonlendirmektedirler.

Ýlcemizin geliþmesi ve vatandaþlarýmýzýn daha iyi hizmet alabilmesi, daha yuksek yaþam standartlarýna kavuþabilmesi icin yaptýðýmýz calýþmalarý halkýmýza duyuran; vatandaþlarýmýzýn sorunlarýný da bize ileterek her kesimine kulak verebilmemizi saðlayan yerel basýn mensubu dostlarýmýza da ayrýca teþekkur ediyorum.

Yaðmur camur demeden her turlu þartta mesleðini icra etmeye calýþarak, halka doðru ve tarafsýz haber vermeyi, kamuoyunu doðru þekilde bilgilendirmeyi kendine amac edinmiþ emekci basýn mensubu arkadaþlarýmýn 10 Ocak Calýþan Gazeteciler Gunu nu kutlar, tum basýn mensubu arkadaþlarýma calýþmalarýnda baþarýlar diliyorum dedi.