Nizip Ticaret Odasý, Nizip Ticaret Borsasý ve Nizip Meslek Yuksekokulu iþbirliði ile Gaziantep in duþman iþgalinden kurtuluþunun 94. Yýldonumu dolayýsýyla hazýrlanan Kurtuluþ Etkinlikleri kapsamýnda Gazi M Antep isimli konser verildi.

Turk Musikisi Devlet Konservatuarý tarafýndan Nizip Ticaret Borsasý Toplantý Salonunda verilen konser muzik, gorsel þolen ve bayrak gosterileri ile cok renkli gecti.

Antep direniþinin anlatýldýðý video gosteriminin yapýldýðý, mehteran takýmýnýn ve bireysel performanslarýn yer aldýðý program davetlilere unutulmaz bir konser yaþattý. Konservatuar oðrencilerinin seslendirdiði þarkýlar zaman zaman salonda duygusal anlar yaþatýrken, zaman zamanda coþkulu anlar yaþattý. Ozellikle kýlýc kalkan ekibinin gosterisi davetlilerin buyuk beðenisini topladý.

Konserin sonunda gunun anýsýna Koro Þefi Dr.Hakan Tatyuz'e Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu
Baþkaný Mehmet Ozyurt, Nizip Meslek Yuksekokulu Muduru Ozkan Gokcek, Nizip Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Mahmut Þahin tarafýndan plaket ve hediyeler takdim edildi.

Duzenlenen konsere Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Nizip Meslek Yuksekokulu Muduru Ozkan Gokcek, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, daire amirleri oðretim uyeleri oðrenciler ve cok sayýda davetli de katýldý.