SÝTEMÝZÝN GÜZÝDE SORUMLU ÜYELERÝNDEN ORHAN ABÝMÝZ BÖBREK TAÞLARININ SALDIRISINA UÐRAMIÞTIR
GEÇMÝÞ OLMASI DÝLEKLERÝMLE SAYGILAR...
SÝTEMÝZÝN GÜZÝDE SORUMLU ÜYELERÝNDEN ORHAN ABÝMÝZ BÖBREK TAÞLARININ SALDIRISINA UÐRAMIÞTIR
GEÇMÝÞ OLMASI DÝLEKLERÝMLE SAYGILAR...
Orhan bey geçmiþ olsun, göz deðiyor sana göz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nasý yani? orhan'nýn taþ kýrýcý lazer kalkanlarý otomatik devreye girmemiþ mi)))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Bu böbrek taþlarýna artýk köklü bir çözüm bulmak lazým Orhan bey, geçmiþ olsun...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Sevgili dostum geçmiþ olsun.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
ya zaten vardý onlar... onlarla yaþamaya alýþtý yani..yinede rabbim acil þifalar versin...
Allah tez zamanda acil þifalar versin, her türlü yol denendi bide erzin içmesini denesin bakalým belki þifasý ordadýr.
Konu ibrahim tarafýndan (01.08.07 Saat 09:39 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
haklýsýn mustafa erzin içmesi diyelim o zaman
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
GEÇMÝÞ OLSUN ALLAH ACÝL ÞÝFARLAR VERSÝN
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Her hastalandýðýmda buraya konu açýlýyor,insiyatifim dýþýnda oluyor sizlerden özür dilerim. Haa bu arada yarýn Elbistan'a gidecem inþallah bu taþlardan topyekün kurtulacam,yada taziye listesine malzeme olacam![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Allah korusun niye malzeme olacan inþallah þifa bulur gelirsin...
ALLAH SAÐLIK VERSÝN
Emailinizi güncelleyin
Allah razý olsun
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com