Nizip Ticaret Odasý her bayramda olduðu gibi bu bayramda uyeleriyle bayramlaþma geleneðini devam ettirdi.
Nizip Ticaret Odasý'nda bayramýn ikinci gunu saat 11.00 da baþlayan bayramlaþma programýnda, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat gelen misafirleri kabul etti.
Nizip Ticaret Odasý olarak geleneksel hale getirilen Bayramlaþma torenini gercekleþtirdiklerini belirten Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat sozlerini þu þekilde surdurdu.
Dostluðun sevginin kardeþliðin en ust duzeye cýktýðý bu gunlerde bir olmalýyýz birlikte olmalýyýz ulkemize sahip cýkmalýyýz. Ulkemizin icinde bulunduðu sýkýntýlardan kurtulabilmek icin bayramlarý fýrsat bilip insanlarýmýza vatandaþlarýmýza kardeþliði sevgiyi aþýlamalýyýz. Ancak bu þekilde ulkemizin icinde bulunduðu durumdan kurtarabiliriz.
Bayram dolayýsýyla bir nebze sevinelim derken ulkemizde ve cevremizden gelen acý haberler sevincimizi uzuntuye boðmuþtur. Dun Mekke de yaþanan izdihamdan dolayý 753 hacýmýz hayatýný kaybetmiþ, 887 kiþi yaralanmýþtýr. Vefat eden hacýlarýmýza Allah tan rahmet ailelerine sabýrlar diler, faciadan yaralý kurtulan hacýlarýmýza Allah tan acil þifalar dileriz. Ayrýca þuan hacda bulunan Yonetim Kurulu Baþkanýmýz Sayýn Mehmet Ozyurt tun da selamlarýný iletiyoruz. Kendisiyle goruþtuk saðlýk durumu iyi tum uyelerimizin ve halkýmýzýn bayramýný kutlamaktadýr.
Bu duygu ve duþunceler ile kurban bayramýnýn Turk iþ ve Ýslam âlemine hayýrlara vesile olmasýný dileyerek Nizip Ticaret Odasý uyelerinin, Nizip li hemþerilerimin ve tum Ýslam âleminin kurban bayramýný kutluyorum.
Duzenlenen Bayramlaþma torenine Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Uyeleri, Meclis Uyeleri, Nizip Ticaret Odasý uyeleri, iþadamý ve vatandaþlar katýldý.
![]()