Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve beraberindeki yonetim kurulu ve meclis uyeleri ile birlikte Nizip te goreve yeni baþlayan Cumhuriyet Baþsavcýsý Suleyman Selcuk Gokce, Adli Yargý Ýlk Derece Adalet Komisyonu Baþkaný Savaþ Tek, Askerlik þubesi Baþkaný Usteðmen Okkeþ Tuðra ve Nizip Tapu Muduru Mehmet Karakulak a hayýrlý olsun ziyaretlerinde bulundu.

Gorevlerine yeni atanan kurum amirlerine baþarýlar dileyen Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt sozlerini þu þekilde surdurdu; Kamu kurum ve kuruluþlarýyla gecmiþte iþbirliði icerisinde calýþýlarak baþarýlý iþlere imza attýk. Biz gecmiþte olduðu gibi bugun ve gelecekte de kamu kurum ve kuruluþlarýmýz ile bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuda iþbirliði icerisinde calýþmaya hazýrýz. Ortak akýlla hareket etmek ilcemizin ve ulkemizin faydasýna olacaktýr. Nizip Ticaret Odasý olarak bircok faaliyetler icerisindeyiz. Odamýza kayýtlý bulunan uyelerimize ve ilcemizin sosyal hayatýna katký saðlamak icin calýþmalarýmýz hýz kemeden devam etmektedir dedi.

Ziyaretlerden duyduklarý memnuniyeti ifade eden Cumhuriyet Baþsavcýsý Suleyman Selcuk Gokce, Adli Yargý Ýlk Derece Adalet Komisyonu Baþkaný Savaþ Tek, Askerlik þubesi Baþkaný Usteðmen Okkeþ Tuðra ve Nizip Tapu Muduru Mehmet Karakulak Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve uyelerine yapmýþ olduðu ziyaretlerden dolayý teþekkur ettiler.

Gercekleþen ziyaretlere NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri Abdulkadir Akkuþ, Mehmet Ali Karabacak, NTO Meclis Uyesi Hasan Kaya NTO Danýþma Kurulu Uyesi Ýbrahim Demir ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu da katýldý.