Yatýlý Ýlköðretim okulunu son zamanda göreniniz varmý?
bu okulda bizim okulumuz deyip, merak edip göreniniz varmý?
Yatýlý Ýlköðretim okulunu son zamanda göreniniz varmý?
bu okulda bizim okulumuz deyip, merak edip göreniniz varmý?
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (22.10.07 Saat 17:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevgili Candaroðlu abimiz,öncelikle sizi ve tüm ekibinizi saygýyla selamlýyorum.Yatýlý bölge ilköðretim okuluna yapýlan yatýrýmýn ciddi boyutlarda olduðunu biliyorum,okul müdürü Bilal beyin özverili çalýþmalarý neticesinde , okulun kolej seviyesine çýktýðýný biliyorum,inþaallah daha seviyelere çýkacaktýr.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Y.Ý.B.O. yakinen takip ediyorum,gerçekten ciddi deðiþim yaþanýyor.
<p>?yilerin mihmandar?</p>
![]()
![]()
- Okul Adý : Yatýlý Ýlköðretim Bölge Okulu
- Öðretim Þekli : Normal
- Öðrenci Sayýsý : 354
- Derslik Sayýsý : 14
- Telefon : 0 342 517 14 13
- Faks :
- E-Posta :
- Web : www.Nizipyibo.k12.tr
- Adres : Eski Gaziantep Yolu Üzeri Akçakent Köyü Karþýsý
- Hakkýnda : Nizip YÝBO , Muharrem AKPEK tarafýnda baðýþlanan 84.182 metrekare alana inþa edilmiþ ve 1973 yýlýnda eðitim öðretime açýlmýþtýr. Okulumuzda normal öðretim yapýlmaktadýr. Ýlköðretimin birinci kademesini köylerimizde tamamlayan öðrencilerimiz ikinci kademe eðitim/öðretimlerine okulumuzda tamamlamaktadýrlar. 12 þubeden oluþan kulumuzda, bilgi teknolojisi sýnýfý, fen laboratuarý, iþ eðitimi atölyesi, öðrenci yatakhaneleri, futbol ve basketbol sahalarý ve öðretmen lojmanlarý bulunmaktadýr.2005 yýlýna kadar okulumuz yatakhanesinde 120 kiþilik koðuþ sistemi mevcutken 2005 yýlýndan itibaren 4-6'þar kiþilik oda sistemine geçilmiþtir. Ayrýca okulumuz 2005 yýlýnda depreme karþý güçlnedirilmiþ ve genel onarýma alýnmýþtýr.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Nizipin en köklü okulunda 1985 yýlýnda mezun oldum. Nizip yibo döneminin en iyi okullarýndan birisi idi.1985 ( 8 yýllýk ) mezunlarýndan yüksek öðretim okuyan sayýsý çoktur.Hepsine kahtadan sevgi ve saygýlar gönderiyorum.