• Okul Adý : Tekel Ýlköðretim Okulu
  • Öðretim Þekli : Normal
  • Öðrenci Sayýsý : 823
  • Derslik Sayýsý : 24
  • Telefon : 0 342 518 4557
  • Faks :
  • E-Posta :
  • Web :
  • Adres : Kýbrýs Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarý.
  • Hakkýnda : Okulumuz Fatih Sultan Mehmet Bulvarý üzerinde olup Þanlýurfa-Gaziantep karayoluna 100 Metre mesafede bulunmaktadýr. Tekel Genel Müdürlüðü tarafýndan yaptýrýlan okulumuz 2003-2004 Eðitim Öðretim Yýlýnda hizmete girmiþtir. Okulumuz bodrum dahil 5 (beþ) katlý betonarme bir yapýya sahip tam donanýmlý bir proje okuludur. Okulumuz; Ýdari Bina, Derslikler ve Çok Amaçlý Salon adlý üç ayrý binadan meydana gelmektedir. Ayrýca derslik binasýna eklenmiþ kantin ve yemekhane bulunmaktadýr. Okulumuzun oturum alaný 5.000 m2’si bina 5.000 m2’si bahçe olmak üzere toplam 10.000 m2’dir. Okulumuzun mülkiyeti Milli Eðitim Bakanlýðý’na baðlý olup tüm binalarda LPG ile çalýþan kalorifer sistemi mevcuttur.Ortaöðretimi kazanan öðrenci sayýsýný artýrmak, bunun için öðrenci baþarý durumunu en üst seviyeye çýkarmak bizim temel prensibimizdir. Bu amaçla çalýþmalarýmýzý sürdürmekteyiz. Okulumuz yeni hizmete girmiþ olmasýna raðmen Ýnanýyoruz ki Okulumuz en kýsa sürede Ýlçemiz Nizip’te saygýn yerini alacaktýr. Yine okulumuz Öðrencilerini Her türlü Kültürel, bilimsel, sanatsal ve Sportif faaliyetlere yönelterek onlarýn bu alandaki baþarýlarýný ve ilgilerini arttýrarak geleceðin bilin adamlarýný, sanatçýlarýný ve sporcularýný yetiþtirmek temel prensibimizdir Okulumuzda Özel alt sýnýf açýlmýþtýr