-Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ajans Müdürlüðü'nün yeri Nizip Belediyesi’ne devir edildi.
Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve Toprak Mahsulleri Ofisi Nizip Ajans Müdürü Talat Ötkünün katýlýmýyla gerçekleþen TMO Nizip Ajans Müdürlüðü'nde gerçekleþen imza töreninde Toprak Mahsulleri Ofisinin yeri Nizip Belediyesi’ne tahsis edildi.
Törenin sonunda gazetecilere açýklama yapan Þahin ise 30 Mart seçimleri öncesinde Belediye Baþkaný seçilmeden önce Nizip için ne söz verildiyse hepsinin yapýldýðý ve yapýlamaya devam ettiðini söyledi.
Söz verilen hizmetler arasýnda TMO'nun yerinin Nizip Belediyesi’ne devrinin de bulunduðunu belirten Þahin, þunlarý kaydetti:
![]()
''Mevcut kullanýlan belediye binasý, nikah salonu ve diðer birimler Nizip'in büyüklüðüne küçük kalýyordu. Nizip'in büyümesine katký saðlayacak Toprak Mahsulleri Ofisi'nin yeri beni çok heyecanlandýrdý, tabi Ankara'daki bürokrasi kolay aþýlmýyor. Yoðun takip ve çalýþmalarýmýz sonucu yönetim kurulu kararý alarak bizlerde burada imzamýzý attarak çalýþmamýzý mutlu sonla noktaladýk. Bu alan Niziplilerin kullanacaðý çok güzel bir sosyal ve kültürel donatýya sahip olacaktýr. Ben Nizip'i ve Niziplileri ve Belediye Baþkanýmýz özel seviyorum. Nizip'in bende yeri çok farklý bu nedenle bu güzel ilçemize hizmet etmek benim için onur ve þeref yüce mevlamada bu hizmetleri yapmayý bana nasip ettiði için ham ediyor ve þükür ediyorum.’’
Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise bu güzel yerin Nizipliler için yapýlacak olan sosyal tesisler için kullanýlacak olmasýnda emeði geçen Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayip Erdoðan, Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin tüm milletvekillerine teþekkür ettiðini söyledi.
Nizip'teki en büyük hedefinin Toprak Mahsulleri Ofisi'nin yerinin Nizip Belediyesi'ne geçmesi olduðunu belirten Akdoðan, ''Bugün içerisinde Belediye Sarayý, Sosyal Tesis, Konferans Salonu, Nikah Salonu ve bir çok sosyal etkinliðin yer alacaðý Toprak Mahsulleri Ofisi’nin yerinin Nizip Belediyesi’ne devri için son imzalar atýlmýþ ve bundan sonraki aþamada bu yerin yeni alana kavuþmasý için çalýþmalar baþlatýlacaktýr'' dedi.
![]()