Nizip Ticaret Odasý ilcemizin, ulkemizin ekonomisine ve uyelerinin dýþ pazara acýlmalarýna katký saðlamak amacýyla duzenlediði Avusturya – Cek Cumhuriyeti iþ gezisi kapsamýnda ilk ziyaretini TUMSÝAD Viyana Þubesine yaptý.
NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat onculuðundeki heyeti TUMSÝAD Viyana Þubesi Genel Baþkan Yardýmcýsý Recep Aydýn cicekle karþýladý.
TUMSÝAD Viyana Þubesi Genel Baþkan Yard.Recep Aydýn NTO heyetini ziyaretlerinden dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirerek teþekkur etti. Recep Aydýn Avusturya' da TUMSÝAD' ýn 4 þubesi bulunduðunu ve 10-15 yýl oncesine gore ulkenin ekonomik acýdan cok ciddi bir buyume yaþadýðýný belirtti. Aydýn ayrýca Viyana' nýn sanayisi, ekonomik durumu ve gýda sektoru ile ilgili NTO heyetine bilgiler verdi. Ziyaret ikili goruþmelerin sonunda Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat tarafýndan TUMSÝAD Viyana Þubesi Genel Baþkan Yard.Recep Aydýn ‘a ziyaret anýsýna plaket,Gaziantep fýstýðý ve baklavasý takdim etti.
Gercekleþen ziyarete Nizip Ticaret Odasý heyeti ve TUMSÝAD Viyana Þubesi Baþkan Yardýmcýlarý Satýlmýþ Keskin, Yýlmaz Talu ile birlikte Þube temsilcileri katýldý.
![]()