Nizip Ticaret Odasý ev sahipliði ve sponsorluðunda bu yýl ikincisi duzenlenecek olan Ýlce Milli Eðitim Mudurluðu liseler arasý munazara yarýþmasýnýn kura cekimi NTO' da yapýldý.
Kura oncesinde bir acýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt þunlarý ifade etti. "Gunumuz dunyasýnda ve globalleþen dunya standartlarýnda bireylerin hayatýndaki en deðerli olgu bilgidir. Ulkeler bilgiye sahip olduklarý ve bilgiyi kullanabildikleri olcude geliþmektedir. Bu nedenle ulkeler geleceklerinin teminatý olan gencleri, caðýn gerektirdiði þekilde yetiþtirmeyi kendilerine hedef edinmiþlerdir.
Nizip Ticaret Odasý olarak sosyal sorumluluðumuzun farkýnda olarak, toplumsal kalkýnmaya, eðitim ve oðretime buyuk onem vermekteyiz. Bu nedenle Odamýz bunyesinde surekli eðitim merkezi kurarak bircok alanda eðitim verilmesine olanak saðlamaktayýz. Yapýlacak olan munazara yarýþmalarýnýn genclerimizin kendilerini geliþtirmeleri ve yeni ufuklar keþfetmeleri acýsýndan onemlidir." dedi.
Ýlk elemelerin 26-27 Mayýs tarihlerinde yapýlacak olan munazara yarýþmalarýnýn, 29 Mayýs tarihinde ceyrek final, 1 Haziranda yarý final ve 4 Haziranda da finali yapýlacaktýr.
Gercekleþen kura cekimine , Ýlce Milli Eðitim Muduru Cengiz Gundeþ,NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yard.Mahmut Polat, Yonetim Kurulu uyeleri M.Seyit Ceker, Ýbrahim Demir, M.Ali Karabacak, NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu ve cok sayýda Lise muduru katýldý.
![]()