Halklarýn Demokratik Partisi Nizip Ýlce Teþkilatý ve Gaziantep Milletvekili Adayý Osman Demirci Nizip Ticaret Odasýna ziyaret gercekleþtirdi.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ziyaret dolayýsýyla yaptýðý acýklamada; "Halkýn tecellisinin inþallah butun halklar tarafýndan ozumsenmesi en buyuk arzumuz, bu yolda Turkiye deki butun partilerin demokrasinin artýrýlmasý, geliþtirilmesi birlikte yaþama kulturunun gecmiþte olduðu gibi bugunde barýþýk bir þekilde hayata gecirilmesi en buyuk temennimizdir. Onumuzdeki gunlerde yapýlacak olan secimlerinde inþallah kardeþlik ortamýna da bir delil olmasýný da caný yurekten arzu ettiðimi de belirtmek isterim. Bu vesileyle Odamýza yapmýþ olduðunuz ziyaretten dolayý teþekkur ederek,hoþgeldiniz diyor, adaylýk surecinde baþarýlar diliyorum." dedi. HDP Gaziantep Milletvekili Adayý Osman Demirci ise yaptýðý acýklamada; "Nizip Ticaret Odamýzýn deðerli baþkaný, Yonetim ve Meclis uyelerine bizleri boyle sýcak bir þekilde karþýladýklarý icin teþekkur ediyoruz. Biz Halklarýn Demokratik Partisi olarak adý ustunde Halk olarak yaþadýðýmýz bir acý var, hepimizin yaþadýðý bir acý var. Halklar arasýnda bir sorun olmadýðýný hepimiz biliyoruz. Halklar arasýnda bir sorun yok ve olmayacak da. Eðer siyaset layýkýyla yapýlýrsa kutsal bir gorevdir. Halka hizmet hakka hizmettir. Bu coðrafyada yaþayan tum halklarýn onumuzdeki yuz yýl kardeþce yaþayacaðý gercek demokrasinin egemen olduðu ve gercek halkalarýn iktidar olmasý icin mucadele ediyoruz." dedi. Mehmet Ozyurt ziyaret sonunda NTO tarafýndan hazýrlanan Nizip' in sorunlarý ile cozum onerilerinin bulunduðu dosyayý Osman Demirci'ye takdim etti. Gercekleþen ziyarete NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yard.Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu uyesi A.Kadir Akkuþ, NTO Meclis Uyeleri Mustafa Kaya, Hasan Kaya, Þerif Daðlý, NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu, HDP PM Uyesi Ýsmail Celik, HDP Ýlce Eþbaþkanlarý Edibe Þahin, Erkan Þahin, HDP Ýlce Saymaný Ayhan Polat, HDP uyesi Tahir Ayalp ve Mustafa Yýlan katýldý.