Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet OZYURT; Toplumumuzun en kucuk yapý taþlarýný aileler, ailelerin de temelini anneler oluþturmaktadýr.
En kutsal varlýðýmýz olan annelerimiz; insanlýðýn var oluþundan bu gune kadar sevginin, þefkatin, mucadelenin, cilenin, sabrýn ve ozverinin sembolu olmuþtur. Hayatýmýzýn en deðerli varlýklarý, baþ tacýmýz olan annelerimizin hakkýný odeyebilmemiz elbette mumkun deðildir. Ýþte bu yuzden Dinimizde annelerin yeri ve oneminin buyukluðunu anlatmak adýna ‘Cennet analarýn ayaklarý altýndadýr' Hadis-i Þerifi'yle yer almýþtýr. Milletimiz de Ana gibi yar Vatan gibi diyar olmaz anlayýþýyla, anneyle vataný eþ deðer tutmuþtur.
Biliyoruz ki barýþ dolu, huzurlu, saðlýklý bir dunya icin þefkatli annelerin yetiþtirebileceði bilincli, durust ve saygýlý nesiller sayesinde mumkun olacaktýr.
Fedakarlýkla, sabýrla, sevgi ve hoþgoruyle dunyanýn en yuce gorevini yerine getiren ve her biri birer sevginin, huzurun sembolu olan en deðerli varlýðýmýz annelerimizin, Anneler Gunu'nu Kutluyorum. Baþta þehit anneleri olmak uzere tum annelerimizin ellerinden opuyorum. dedi
![]()