Turkiye Odalar ve Borsalar Birliði bunyesinde delegeliðinin 10.yýlýný dolduran Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Hizmet Þeref Belgesini Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'nýn elinden aldý.

TOBB 71. Genel Kurulu'nda, TOBB delegeliðinde 10, 20, 30 ve 40 yýlýný dolduran uyelere, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn da katýlýmlarýyla plaket ve hizmet þeref belgesi verildi. Ankara TOBB Konferans Salonunda duzenlenen torende, Cumhurbaþkaný Erdoðan 10, 20, 30 ve 40 yýlýný dolduran uyeleri kutladý.

TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu burada yaptýðý konuþmada, Hizmet Þeref Belgesi'ne layýk gorulen uyelere iliþkin, "Kazanýrken kazandýrmanýn, insanlara iþ ve aþ saðlamanýn deðerini oðrettiler, durust tuccarýn ne olduðunu gosterdiler" dedi.

TOBB Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu birlik, beraberlik ve vefaya buyuk onem verdiklerini belirterek bu anlayýþla calýþmalarýna devam edeceklerini kaydetti.

Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn, Baþbakanlýðý doneminde TOBB camiasýyla istiþareye buyuk onem verdiðini belirten Hisarcýklýoðlu, "Sayýn Cumhurbaþkaným farklý ortamlarda defalarca bizlerle bir araya geldiniz. Baþbakanlýðýnýz doneminde TOBB genel kurullarýnýn tamamýnda bizimle oldunuz. Bizi asla yalnýz býrakmadýnýz. Ýlk kez Cumhurbaþkaný olarak sizleri aðýrlýyoruz. Camiamýza verdiðiniz destekten dolayý size gonul dolusu þukranlarýmýzý sunuyoruz" diye konuþtu.

Hisarcýklýoðlu, TOBB camiasý olarak birlik, beraberlik ve vefaya buyuk onem verdiklerini soyledi. Torene katýlan Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn, Baþbakanlýðý doneminde TOBB camiasýyla istiþareye buyuk onem verdiðini dile getiren Hisarcýklýoðlu, "Farklý ortamlarda defalarca bizlerle bir araya geldiniz. Baþbakanlýðýnýz suresi boyunca TOBB genel kurullarýnýn tamamýnda bizimle oldunuz. Bizi asla yalnýz býrakmadýnýz. Ýlk kez Cumhurbaþkaný olarak sizleri aðýrlýyoruz. Camiamýza verdiðiniz destekten dolayý size gonul dolusu þukranlarýmýzý sunuyoruz" diye konuþtu.

Konuþmalarýn ardýndan Cumhurbaþkaný Erdoðan, TOBB bunyesinde 10, 20, 30 ve 40 yýlýný dolduran uyelere Hizmet Þeref Belgeleri ve plaketlerini vererek hatýra fotoðrafý cektirdi.

Gercekleþen torene Nizip Ticaret Odasý adýna; Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Mahmut Polat, Ali Sarý, Yonetim Kurulu Uyeleri M. Seyit Ceker, Ýbrahim Demir, M.Ali Karabacak, Meclis Uyeleri Osman Alpaslan, Ali Kaya ve Genel Sekreter Serpil Gundoðdu katýldý.