Irak Gaziantep Baþkonsolosu Taban El Bazaz Nizip Ticaret Odasýný ziyaret etti.
Ziyaret dolayýsýyla bir acýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt; "Irak ile Turkiye arasýnda tarihsel, kulturel baðlarýn dýþýnda cok ciddi ekonomik baðlarýmýz var, bu baðlarýmýz her gecen gun daha da guclenmektedir. Bizde Nizip Ticaret Odasý olaraktan her iki ulkenin hem yatýrýmcýlarýna hemde genc giriþimcilerine faydalý olmak acýsýndan Turkiye' deki iþ olanaklarý ve fýrsatlarý ile Irak'taki iþ fýrsatlarýný karþýlýklý olarak alým heyetleri,karþýlýklý goruþmeleri beraber yapýlabilecek ortak iþleri deðerlendirmek uzere toplantý halindeyiz. Ben bu ziyaretin her iki ulke adýna ve ilcemiz adýna hayýrlý uðurlu olmasýný diliyorum. Kendilerine Nizip Ticaret Odasý adýna ve þahsým adýna teþekkur ediyorum, hoþgeldiniz diyorum." dedi. Baþkonsolos Taban El Bazaz ise yaptýðý acýklamada; "Yapmýþ olduðumuz bu nezaket ziyaretiyle Gaziantep'in en buyuk ilcesi olan Nizip'i ve Nizip Ticaret Odasý bunyesinde faaliyet gosteren bunun yanýnda Irak ile calýþan iþ adamlarýný gormekten son derece mutluyuz. Temennimiz iki komþu ulke arasýnda gercekleþen ticari iliþkiler her hangi bir engelleme olmadan devam etsin. "dedi.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ziyaret sonunda Irak Gaziantep Baþkonsolosu Taban El Bazaz'a gunun anýsýna plaket takdim etti.
Gercekleþen ziyarete NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yard.Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu uyesi A.Kadir Akkuþ, NTO Meclis Uyeleri Mustafa Kaya, Hasan Kaya, Þerif Daðlý ve Genel Sekreter Serpil Gundoðdu katýldý.