Türkiye Büyük Millet Meclisi
Genel Kurul Tutanaðý
24. Dönem 5. Yasama Yýlý
90. Birleþim 03 Nisan 2015 Cuma
MEHMET SARI (Gaziantep) - Sayýn Baþkan, deðerli milletvekillerim, kýymetli Gaziantepliler ve yüce milletimiz; 22'nci, 23'üncü ve 24'üncü Dönemde bu yüce çatý altýnda aziz milletimize hizmet etme þerefine nail oldum. On iki yýl yedi ay içerisinde milletin yanýnda, milletin sesi olarak pek çok kanuni düzenlemelere ve yeniliklere hep beraber vesile olduk. Baki kalan kubbede hoþ bir sada býrakabildiysek ne mutlu bizlere. Bu yüce çatý altýnda hizmet etme imkânýný bizlere bahþeden baþta Gaziantepli hemþehrilerime ve Adalet ve Kalkýnma Partime þükranlarýmý sunuyorum. Yeni dönemde görev almayacaðým için, görev sürem içerisinde her zaman yanýmýzda olan baþta aileme ve çocuklarýma olmak üzere, yol arkadaþlarýma, teþkilatýma, Türkiye Büyük Millet Meclisi çalýþanlarýna, danýþman ve yardýmcýlarýna, milletvekili arkadaþlarýma teþekkür ediyor, hepsinden ve milletimizden helallik diliyorum. 7 Haziran seçimlerinin hayýrlý olmasýný dilerken 25'inci Dönemde görev alacak milletvekili arkadaþlarýma baþarý diliyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum.
Saygýlarýmla.
![]()