Uzun zamandýr iþlerin yoðunluðu sebebiyle,ilçe sýnýrlarý dýþýna çýkamýyordum. Bu hafta sonu deðiþik ve güzel bir gezi yaptýk. Daha doðrusu iyi bir stres attýk. Sizlerede tavsiye ederi
Uzun zamandýr iþlerin yoðunluðu sebebiyle,ilçe sýnýrlarý dýþýna çýkamýyordum. Bu hafta sonu deðiþik ve güzel bir gezi yaptýk. Daha doðrusu iyi bir stres attýk. Sizlerede tavsiye ederi
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Barak27 kardeþimizin þimdden yazacaðý yazýyý ciddiye almamanýzý tavsiye ediyorum,kendisini zorla götürdüðümüz için yolculuðun zevkini alamadý.Bundan dolayý yazacaðý olumsuz yazýlarý þimdiden söylüyorum,ciddiye almayýn.
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Eee Orhan abi hani güneþin doðuþunun fotografý, sakýn güneþ doðacaðý vakit uyuya kalmýþým deme tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG]
Nemrutülkemizin eþsiz güzelliklerinden sadece biri, yurt dýþýndan bile günlük onlarca turist gelirken, bizler yaný baþýmýzda duran bu güzelliðene kadar deðer veriyoruzacaba?
Güzelliklerimizin kýymetini bilelim...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
<div align="left" http://www.yuklerim.com/uploads/f9eea5cba0.jpg[/IMG]
Sevgili METAL buda senin için. </div
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Teþekkürler Orhan abi, Güzel bir arka fon resmi...
Bu arada barak27 abim güneþin doðuþundanmý etkilendi bilmiyorum, fotografta pek te sýkýlmýþ gibi durmuyor, eminim ki baþtaki olumsuz düþünceleri güneþin ardýndan olumluya dönmüþtür. :-))
.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Orhan abicim bu sitede sadece metal yok....Bizde varýz...Dimi yaniii....?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfe sen þimdi orhan abi bana þeker almadý diyede aðlarsýn :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Çok güzel resimler Orhan bey. Paylaþýmýnýz için Tþk ederim. Deðerli arkadaþlarýnýzla deðerli mekanlardaki resimlerinize bayýldým...!!!
...
Ahan bunlarýn hepsi nemrut hacisi.
sevgili coþkun ÝHRAMLIMI ÝHRAMSIZMI ?
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
abi ihram felan sormadýlar sadece 4 ytl aldýlar.Sonra kurban vakti tövbe, iþa vakti haci olduk. Kendini ilah zanneden nemrudun bizlere ibret veren hakikatýný temaþe ettik zira "el baki hüvel baki" sýrrýnca herþeyin bir sonu olduðunu, daðýn üstüne dað yapan ben ilahým güneþ elimin altýnda doan diyennemrudun hakktan uzaklaþan fakat ibret nazarýyla bakanlarý hakka yaklaþtýran bir hakikat olduðunu idrak ettik bu duygular içinde haccýmýzý tamamladýk ve Menzil hacýsý olmak üzere menzile doðru yola çýktýk. Orada epey bir "gurban" gördük. Birde "gurban hizmet var" kelimesi zihinlerimize kazýldý. Bu arada yolda Orhan bir horozu çiðnedi kurban oldu gariban, bu arada haci meðmedin niyetine bir de afedersiniz eþþeðe çarpacaktýki zornan kurtardý.
Hasýlý bele iþte..
Ya deminden beri düþünüyom da Orhan abim horozu nasýl çiðnedi diye.... Yani kebap felan mý,yoksa araba ile çarpmamý....?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
sevgili HACI çoþkununum bende sizin gibi Diyarbakýrda askerlik yaparken þehrin çýkýþýnda bulunan mardin kapý tarafýný geziyordum yýkýk kale duvarlarý yani surlarýn dibinde küçük bir mescit vardý ve hala ayakta yýkýlmadan duruyordu ama kale4 ve surlar virane haldeydi tabi tam bu sýra afedersiniz surlarýn yýkýk kýsmýnda köpek yavrularý ile yuva yapýp yatýyor onlarý görünce bir ayeti kerime aklýma geldi bismillah
-Þimdi onlarýn yurtlarýný köpekler þenlendiriyor diye baþlayýp devam eden ayetlerin tahakkuku beni bir kez daha aðlattý menzil ziyaretinize sevindim allah kabul etsin yunus emre hazretleri ;
yunus derki ey hoca
istersen git bin hacca
hepisinden iyice
bir gönüle girmektir diye bir þiirinde zikretmiþ (aman saký kimse bu þiire bakýp hac farizasýný küçümsemeye kalkmasýn zarar görür burada vurðulanmak istenen þey baþka tabiki)
Allah resuli bir yola veya sefere çýkacaðý zaman mutlaka sadaka verirdi yavermezseniz olacaðý bu. Diyeceksin abi herkes çýkýyor veren yokki bize ne oluyor cenabý mevla her kuluna musibet vermez elhamdülilah musibetiniz peþin gelmiþ çok þükretmek gerek
Desene hacý mehmet çifte su vewrilmiþ çelik gibi olmuþ iyiki, hacý mehmet bu göbekle eþeðe çarpmamýþ yazýk olurdu hayvana selamlar
sevgili huzeyfe sanada bol yemek piþiren bir haným nasip olsun hayýrlýsý ile selamlar
Bir kez gönül yýktýn ise
Bu kýldýðýn namaz deðil
Yetmiþ iki millet dahi
Elin yüzün yumaz deðil
Hani erenler geldi geçdi
Bunlar yardu kaldý göçdü
Pervaz urup Hakk'a uçdu
Hüma kuþudur kaz deðil
Yol oldur ki doðru vara
Er oldur alçakda dura