ben tam olarak yetiþemedim ama çok gurur duydum
ben tam olarak yetiþemedim ama çok gurur duydum
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Arkadaþlar 480 küsür misafir geldi kimi nerede aðýrlayacaðýmýzý þaþýrdýk Allah'tan admin herþeyi ayarlamýþ biz sadece buyur ettik...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
480 misafirmiiiiiiii?
yok canýýýým...eminim admin abem Nizipteki internet kafeleri 1 saatliðine kiralamýþtýr...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Nizip.com için hayýrlý uðurlu olsun.ADMÝN kardeþimizden ALLAH razý olsun.
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
ÇITA HER GÜN YÜKSELÝYOR ÝNÞALLAH DAHADA ÝYÝYE
gerçektende ayný anda o kadar misafir büyük olay, belki þimdi bu rakam bizlere gurur veriyor ama eminim ilerde bu giriþler anlýk deðil sürekli yaþadýðýmýz durumlar olacak.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Arkadaþlar bazý deðiþiklikleri iyi ayarladýkca arama motorlarýnýn ilgisi artýyor ve oralardan yönelenlerde çoðalýyor. Siz baþlýklar, anahtar kelimeleri ve size deiklerimi iyi ayarlayýn yeter![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
adminimizin emegi Boþa Gitmiyor... Rabbim bu Yolda Ona Ve Bu Kadroya yardýmcý Olsun... Þu Googleyi Kim icat etmiþse allah ondan razý Olsun...
gercektende çok guzel býr olay yaný arama motorlarýnýn ýlgýsý artmýs demek ký artýk bu kadar mýsafýrý agýrlýyorsak yukumuz agýr demektýr bu mýsafýlerý memnun etmek ýcýn elýmýzden gelený yapmamýz lazým
siz onlarý memnun etme iþini bana býrakýn, onlara çay kahve servisini uçarak çabucak yaparým...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...