protokolü imzalandý.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve Garanti Bankasý Nizip Þube Müdürü Murat Çelikkaya’nýn Ýmzaladýðý protokol kapsamýnda, üyelere uygun vade ve faiz oranlarýyla kredi verecek.
Nizip Ticaret Odasý'na kayýtlý Üyeler, Garanti’nin kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden uygun koþullarla faydalanabilecek. Ýþletmeler, kendilerine sunulan özel fýrsatlar dahilinde, ihtiyaç duyduklarý krediyi Garanti Bankasý’ndan alabilecek. Kadýn giriþimciler ve iþini yeni kuran iþletmelere ise daha uygun koþullarda kredi seçenekleri sunulacak.
Ayrýca Odaya kayýtlý üyeler, Garanti Bankasý’nýn esnaf ve KOBÝ müþterilerine, %0,95’ten baþlayan faiz oranlarý ve 36 aya varan vadelerle sunduðu, 31 Ekim 2014 tarihine kadar devam edecek “Dükkan Sizin” kampanyasýndan da yararlanabilecek.
Gerçekleþen protokol törene Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Ali Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri Komite Bakanlarý ve üyeleri de katýldý.
![]()
Kaynak...