Nizip eðitim Fakültesi’ne kayýt yaptýracak öðrenciler ile yakýnlarý ilçe merkezindeki Mehmet Okan Parký’nda konuk edilecek. Milliyetin haberine göre "
Uygulamayla, kayýt yaptýracak öðrencilerle ailelerine Nizip’i tanýtmak olduðunu belirten Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, 2014 - 2015 Eðitim - Öðretim Yýlý’nda kayýt yaptýrmaya hak kazanan öðrencileri, 1 - 5 Eylül tarihleri arasýnda ilçe merkezindeki Mehmet Okan Parký Park Bahçeler Müdürlüðü Binasý’na beklediklerini kaydetti. Dekan Özaslan, “Bu uygulamamýzla hem öðrencilerimiz, hem velilerimiz Nizip’i, yakýndan tanýma fýrsatý bulacak. Ayrýca, kampus binalarýmýza gidip gelmede sýkýntý yaþamayacaklar. Belirttiðimiz yerde, akademik ve idari personelimizle öðrencilerimizi 08:00 - 17:00 saatleri arasýnda bekliyoruz. Öðrencilerimizin kayýt iþlemleri tamamlanýncaya kadar, velilerimiz de çaylarýný, kahvelerini içecekler” dedi.<br>
Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, öðrencilerinin yeni ve modern binalarýnda kaliteli bir eðitim almalarý konusunda gereken her þeyin yapýlacaðýný da sözlerine ekledi."