Nizip Ticaret Odasý her bayramda olduðu gibi bu bayramda üyeleriyle bayramlaþma geleneðini bozmadý. Bayramýn ikinci günü Saat 11.00’da baþlayan Bayramlaþma töreni saat 13.00’ a kadar devam etti.

Gerçekleþen bayramlaþma töreninde bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat þunlarý ifade etti. Ramazan ayýnýn bitmesiyle mübarek ramazan bayramýna idrak etmiþ bulunmaktayýz. Her yýl geleneksel hale getirdiðimiz bayramlaþma törenimiz bu yýlda bayramýn ikinci gününde yapýlmaktadýr. Tüm Ýslam âleminin ve üyelerimizin ramazan bayramýný kutluyor iyi bayramlar diliyorum dedi.

Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ise öncelikle Nizip Ticaret Odasý üyelerinin, Nizipli hemþerilerimizin, ülkemizin ve tüm Ýslam âleminin ramazan Bayramý’ný kutluyor, hayýrlara vesile olmasýný diliyorum. Bu bayramýn ülkemize, Dünyaya, Ýslam âlemine huzur ve barýþ getirmesini, ayrýca yakýnýmýzda uzaðýmýzda yaþanan olaylardan dolayý akan kanýn durmasýný ve tüm dünyada zulme uðrayan kardeþlerimizin bu bayram vesilesiyle bir an önce bu zulümden kurtulmasýný cenab-ý Allah’tan diliyorum dedi.

Düzenlenen Bayramlaþma törenine Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Nizip Ticaret Odasý üyeleri ve ilçe halkýndan da katýlým oldu.

Kaynak...