Gýda üretim zincirinde bulunan herhangi bir Kuruluþun, gýdanýn tüketimi esnasýnda güvenli olmasýný temin edebilmek için gýda üzerindeki güvenlik tehlikelerini yönetmeye yönelik bir sistemin nasýl kurulacaðý ve yönetileceði konusunda temel bilgilerin aktarýmýný saðlamak amacýyla TS EN ISO 22000 Gýda Güvenliði Yönetim Sistemi Temel Eðitimi düzenlenecektir.
Hiçbir kuruluþ, gýda güvenliði ile ilgili yasal yükümlülüklerini göz ardý edemez. Baþarýlý bir gýda güvenliði yönetiminin anahtarý ise etkili bir yönetim sisteminin geliþtirilmesidir. ISO 22000 Gýda Güvenliði Yönetim Sistemleri Standardý, tedarik zincirinin tüm safhalarýnda gýda güvenliði yönetiminin þartlarýný uyumlu hale getirmeyi amaçlamaktadýr.
Bu nedenle 26-27 Haziran 2014 tarihlerinde (2 gün) TS EN ISO 22000 Gýda Güvenliði Yönetim Sistemi Temel Eðitimi düzenlenecek olup, eðitimimiz 20 kiþi ile sýnýrlýdýr ve kurs sonrasý katýlým belgesi verilecektir.
Eðitim Ýçeriðinde ise
· Gýda Güvenliði Temel Kavramlarýn Açýklanmasý
· Ön Gereksinim Programlarý
· TS EN ISO 22000 Standardý Maddelerinin Yorumlanmasý
· Gýda Güvenliði Yönetim Sisteminin Planlanmasý
· Temel Gýda Mevzuatlarýnýn Ele Alýnmasý ve Takip Yöntemleri
· Gýda Güvenliði Yönetim Sisteminin Geçerli Kýlýnmasý, Doðrulanmasý ve iyileþtirilmesi
· HACCP
· Pratik ve Örnek Çalýþmalar yapýlacaktýr.
Odamýz ve OBEY Verimlilik ve Yönetim Sistemleri Danýþmanlýk Tic.Ltd.Þti. firmasý iþbirliði ile düzenlenecek eðitim için katýlým ücreti olarak 35,00.-TL yatýrýlmasý gerekmektedir.
Eðitimlere katýlmak isteyenlerin 25.06.2014 Çarþamba günü mesai bitimine kadar odamýz ile iletiþime geçmeleri gerekmektedir.