EVET NÝZÝPTE YETERÝNCE YATIRIM YAPILMAMAKTADIR. PEKÝ NEDEN BU YATIRIMI KÝM YAPMALI YAPMASI GEREKENLER NEYÝ BEKLÝYOR?
EVET NÝZÝPTE YETERÝNCE YATIRIM YAPILMAMAKTADIR. PEKÝ NEDEN BU YATIRIMI KÝM YAPMALI YAPMASI GEREKENLER NEYÝ BEKLÝYOR?
Bence Nizip müthis bir degisim asamasinda disaridan bakildiginda o kadar sey degisti ki bu son yillarda, daha ne bekleniyor? Günden güne, aydan aya, yavas yavas, veya bazi kesimlerde cok hizli bir sekilde Nizip degismekte ve yenilenmektedir.
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
NÝZÝP DAHADA ÝYÝ YERLERE GELECEKTIR ARKADSLAR..ÖNCE YAPACAGIMIZ ÝÞÝ YAZALIM SONRA YAZDIGIMIZ ÝÞÝ YAPALIM...
herkes bu güzel yeþil nizibimiz içib bir þeyler yaparsa daha da güzel yerlere getireceðiz inþallah ama Nizipli yatýrýmcýlarýnda bu konuda büyük katkýlarýný bekliyoruz
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
ZUHAL UÇMUÞSUN SEN NÝZÝPTE OSMALI PARKINDAN BAÞKA AÝLCE DÝDÝLECEK NERESÝ VAR ALLAH AÞKINA ÇOK DEÐÝÞMÝÞ ÇOKK OOOOOOOOOOOOOOOOO
eda haným dediðinize hiçte katýlmýyorum çünkü Nizip e çok yatýrým geldi ve bu hükümet döneminde birçok banka açýldý
Aslýnda konu baþlýðýný neden fýrat mahallesi halen eski fýrat mahallesi diye deðiþtirebiliriz.
en son bizim mahalleye ramazan abi metro yapacaktý, orhan abide osmanlý parkýnýn aynýsýndan yapacaktý...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ELEMAN OÐUZ ÝSMÝM ADA... EDA DEÐÝL BANKALARA AÝLECE GDÝP GEZEN TEK KÝÞÝ SENSÝN HERHALDE
MELEK SEN YANÝSÝN YA HANÝ SEN NÝZÝBE YERLEÞ BÜTÜN KAYNAKLARI ORAYA AKTARIRLAR
Nizip bence hýc eský nýzýp degýl çok fazla degýsýyor bundan emýn olun nýzýp dýsýnda oldugunuzdan dolayý farkýn avarmýyorsunuz
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
BEN NÝZÝP'E 2 AYDA BÝR GELÝRÝM AMA DEÐÝÞÝKLÝK YOKYA ÇOK ÞEY DEÐÝÞTÝ DÝYENLERÝ ANLAMIYORUM YA NE DÐÝÞTÝ SOYLESINLER BIR TEK OSMANLI PARKI VAR