Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt Türkiye Ýhracatçýlar Meclisi (TÝM) tarafýndan organize edilen ‘2023 Ýhracat Stratejisinde Gaziantep ve Markalaþma' konulu panele katýldý.
Türkiye Ýhracatçýlar Meclisi (TÝM) tarafýndan organize edilen, ‘2023 Ýhracat Stratejisinde Gaziantep ve Markalaþma’ konulu seminer, Güneydoðu Anadolu Ýhracatçý Birlikleri'nde (GAÝB) gerçekleþtirildi.
TÝM’in, Türkiye’nin 2023 ihracat hedefleri doðrultusunda ihracatçý firmalarý bilgilendirmek amacýyla kurduðu ‘TÝMAKADEMÝ’nin þehirler turunun ilk duraðý Gaziantep oldu. TÝMAKADEMÝ, Anadolu’nun 10 deðiþik kentinde bilgilendirme seminerleri düzenlemeyi planlýyor.
GAÝB Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantýnýn açýlýþýnda konuþan Gaziantep Valisi Erdal Ata, kentteki 4 organize sanayi bölgesinde 840 fabrikanýn olduðunu, bu fabrikalarda 120 bin iþçinin istihdam edildiðini belirtti. Vali Ata, kentin 185 ülkeye 6 milyar 500 milyon dolar ihracat gerçekleþtirdiðini anlattý. Seminer kapsamýnda DÜNYA Gazetesi Genel Yayýn Yönetmeni Hakan Güldað’ýn moderatörlüðünde "2023 Ýhracat Stratejisinde Markalaþma ve Gaziantep Deðerlendirmesi, Hedef Pazarlar, Lojistik Çözümler ve Devlet Teþvikleri" baþlýklý panel de düzenlendi.
Düzenlenen toplantýnýn Modertatörlüðünü, Dünya Gazetesi Genel Yayýn Yönetmeni Hakan Güldað'ýn yaptýðý panelde, GTO Yönetim Kurulu Baþkaný Eyüp Bartýk, Gaziantep Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Adnan Ünverdi, TÝM Genel Sekreteri Mustafa Mente, Global Connection Yönetim Kurulu Baþkaný Burhan Özkan, UPS Türkiye Pazarlama ve Kurumsal Ýletiþim Direktörü Teoman Ünal ve Ekonomi Bakanlýðý Marmara Bölgesi Müdür Yardýmcýsý Dr. Yasemin Görüm de birer konuþma yaptý.
![]()
Kaynak...