Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu tarafýndan “Türk Dünyasýnýn Akýl ve Gönül Þifreleri” konulu konferans Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn toplantý salonunda düzenlendi.
Konferansa konuþmacý olarak katýlan Ondokuz Mayýs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öðretim Üyesi Doç.Dr. Serkan Þen Türk dünyasýnýn tarihi ve sosyo kültürel yapýsý hakkýnda katýlýmcýlara bilgiler verdi. Ayrýca konferansýn düzenlenmesine vesile olan Yardýmcý Doç.Dr. Serdar Derman’a ve konferansa ev sahipliði yapan Nizip Ticaret Odasý’na teþekkür ederim dedi.
Konferansýn sonunda Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu ve Yard.Doç.Dr. Ayþegül Derman tarafýndan Ondokuz Mayýs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öðretim Üyesi Doç.Dr. Serkan ÞEN’ e plaket takdim edildi.
Düzenlenen konferansa Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Yardýmcý Doç.Dr. Serdar Derman, Madeni Sanatkârlar Odasý Baþkaný Hüseyin Kök, Nizip Eðitim Fakültesi Öðretim Görevlileri ve çok sayýda öðrenci katýldý.
![]()
Kaynak...