Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan organize edilen, Nizip Ticaret Odasý’nýn 11 yýldýr sponsorluðunda ve ev sahipliðinde düzenlenen 2013-2014 Yýlý 2. kademe bilgi yarýþmalarý bugün saat: 15.30’da Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn Konferans Salonunda baþladý.

Yapýlan yarýþmanýn açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Milli Eðitim þube Müdürü Abdullah Daðlý, Nizip Ticaret Odasý 11 yýldýr bilgi yarýþmalarýmýza sponsorluk yapmaktadýr. Nizip Ticaret Odasý eðitime sadece bilgi yarýþmalarýnda deðil bize her konuda desteklerini esirgememektedir. Bu nedenle Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna, meclisine ve yöneticilerine çok teþekkür ediyorum diyerek yarýþmaya katýlan okullara baþarýlar diliyorum dedi.

Bilgi yarýþmalarýnýn açýlýþýnda Adile Altýnbaþ Ortaokulu, Hatice Kamil Pekmez Ortaokulu, Tekel Ortaokulu, Namýk Kemal Ortaokulu, Polat Akýn Ortaokulu, Yarýþarak Adile Altýnbaþ Ortaokulu ve Tekel Ortaokulu bir üst tura çýktý.

Yapýlan Yarýþmaya; Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Millieðitim Müdürü Cengiz gündeþ, Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu, okul müdürleri, veliler ve çok sayýda öðrenci katýldý.

Kaynak...