GaziantepMilli Eðitim Müdürlüðünün yürütmekte olduðu “Gaziantep’e Deðer” projesikapsamýnda okullarda çeþitli etkinlikler yapýlýyor. Ocak ayýnda “Sorumluluk veVefa” deðerleri kapsamýnda yapýlan etkinlikler sonucunda il birincisi olan NizipSuboyu Þehit Müslüm Fýrat Ýlkokulu, Þubat ayýnda da “Aile” deðerini çeþitlietkinliklerle iþlemeye devam etti. Okulda yapýlan resim, þiir, slogan,kompozisyon yarýþmalarý öðrenciler tarafýndan büyük bir ilgi gördü. Bununyanýnda öðrenci velilerine yönelik rehberlik birimi tarafýndan her ay düzenlibir þekilde yapýlan anne-baba eðitim seminerlerine bu ay “Öðrenci BaþarýsýndaAilenin Rolü” konulu seminer ile devam edildi. Okulda tiyatro, üst sýnýflardanalt sýnýflara mektup, veliye mektup, görsel sunum etkinlikleri büyük titizlikleyapýldý. Bu etkinliklere ek olarak en çok ilgi gören etkinlik ise okul müdürüÝsmail Bilben’in ailesi ile birlikte katýldýðý, okul öðretmenleriningözetiminde yapýlan Huzurevi Ziyareti idi. Öðrenciler bu ziyaret esnasýndahuzurevi sakinlerine çeþitli hediyeler takdim ettiler. Oldukça memnunkaldýklarý gözlenen huzurevi sakinleri arasýnda özellikle Filistin asýllýressam Ali Selam ve resimleri büyük bir ilgi gördü. Bu etkinlikten hem huzurevisakinleri hem öðrenciler ve öðretmenler mutlu bir þekilde ayrýldý.