Eðitim, bireyin ve toplumun geliþmesini, bilgi teknolojilerinden azami seviyede yararlanýlmasýný saðlamasýnýn yaný sýra, ekonomik kalkýnmayý destekleyen, millî ve manevî deðerlerimizi koruyup geliþtirmeye yarayan kýsacasý toplumun ve bireylerin þekillenmesinde yegane etkendir.
Deðerli Öðrencilerimiz,
Eðitim, hayat boyu devam eder. Sizlerin bilgi çaðý insaný olarak yetiþmeniz bilgiyi sadece elde etmekle yetinmeyip onu uygulamanýza, ezberci deðil düþünen, eleþtiren ve araþtýran beyinler olmanýza, milli manevi ve kültürel deðerlerimizi, bilimsel ve evrensel deðerlerle kaynaþtýran nesiller olarak yetiþmenize vesile olacak en önemli etken eðitimdir.
Deðerli Öðretmenlerimiz,
Ýlim ve tekniði kendisine tek ve en gerçek yol gösterici olarak alan, araþtýran, keþfeden, yeniden yapýlandýran, özgür düþünen, kendi kendine yetebilen, yeniliklere açýk, ülkemizin sorunlarýyla ilgilenen ve geleceðine sahip çýkan, ruhen ve bedenen saðlýklý bireylerin yetiþmesine vesile olan sizler, bizler için birer gurur ve övünç kaynaðýsýnýzdýr.
Deðerli Velilerimiz,
Unutmayalým ki eðitim ailede baþlar. Öðrenci ,öðretmen, okul yönetimi ve veli arasýnda kurulacak saðlýklý bir iletiþim öðrencilerimizin baþarýlarýný arttýracaktýr. Eðitim öðretimin en önemli unsurlarýndan biri de sizlersiniz.
Bu duygu ve düþüncelerle, 2013-2014 Eðitim Öðretim yýlýnýn öðrencilerimize, baþarý ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; öðrencilerimizi aydýnlýk yarýnlara hazýrlayan öðretmenlerimizin ise yeni eðitim öðretim yýlýný kutluyor, en içten selam ve saygýlarýmý sunuyorum.13.09.2013
GAZÝANTEP MÝLLETVEKÝLÝ SN. MEHMET SARI’NIN 2013-2014 EÐÝTÝM ÖÐRETÝM YILININ BAÞLAMASI ÝLE ÝLGÝLÝ YAYINLADIÐI BASIN BÝLDÝRÝSÝ
MEHMET SARI GAZÝANTEP MÝLLETVEKÝLÝ TARIM, ORMAN VE KÖYÝÞLERÝ KOMÝSYONU ÜYESÝ Tel : 0312 420 63 94 - 95 Fax : 0312 420 69 98 Mail : mehmetsari@mehmetsari.net Web : www.mehmetsari.net Adres : B Blok 1. Kat 4. Banko No:12 06543 TBMM – ANKARA