http://www.resimload.com/140927/NODFFkp7.JPG[/img] Stadyum yaný,25 dönümlük alana yapýmýna baþladýðýmýz,parka isim arýyoruz. Nizip’imize en az 100 yýl hitab edecek olan bu parka uygun gördüðünüz isim varsa hemen yazýn,deðerlendirelim.
http://www.resimload.com/140927/NODFFkp7.JPG[/img] Stadyum yaný,25 dönümlük alana yapýmýna baþladýðýmýz,parka isim arýyoruz. Nizip’imize en az 100 yýl hitab edecek olan bu parka uygun gördüðünüz isim varsa hemen yazýn,deðerlendirelim.
Ýlki benden
Zeugma Kapýsý
Tabi bunun için oraya giden yoluda içine alacak þekilde bir çemberde olmalý
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
<h1 iþte buna halkçýlýk derler,halkla beraber ve halkla birlikte;çalýþma bu güzel düþüncelerden ve uygulamadan dolayi,baþta baþkan AKDOÐAN ve ekibini kutluyor ve baþarýlarýnýn devamýný diliyorum.
sevgili katýlýmcý arkadaþlar;öyle biþeyler önermelisiniz ki,hepimizi ,dolayýsý ile tüm Nizip i ilgilendirsin.þahsým olarak biraz araþtýrýp öyle isim önerecem.selamlar
</h1
Sanýrým bu kýsým ile ilgili daha önce hazal1 tarafýndanana sayfamýzda
konu olmuþ bölge ile ilgili en güzel isim bence KÜLTÜR PARK olmalýdýr.
Çok amaçlý bir külliye olacaðý için bu ismin daha uygun olacaðýný düþüniyorum.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
ikincide benden AÇELYA (Nefse hakimiyet) veya BEYAZ AKASYA
olsun derim.
Ama ismi ne olursa olsun mükemmel birþey olacaðý kesin .
Yakýþýr güzel Nizip ' e.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" "FONT-SIZE: 9pt; BACKGROUND: #ccffff; COLOR: blue; " Selamlar Böyle bir Düþünceye sahip olduðunuz için tþk. ederim.Bu ortamda fikirlerimizin alýnýp deðerlendirilmesi bile hoþ Ayrýca þunu belirteyim Baþkanýmýzdan ALLAH razý olsun böyle bir parký Nizip halkýna kazandýrdýðý için ALLAH YOLUNUZU açýk etsin. "FONT-SIZE: 9pt; COLOR: blue; " <br style="mso-special-character: line-break" / <br style="mso-special-character: line-break" / "FONT-SIZE: 9pt; " <o</o
.
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" "FONT-SIZE: 9pt"
"BACKGROUND: #ffcc00" ÖZGÜRLÜK PARKI, "BACKGROUND: #ffff99; COLOR: blue" RÜYA PARK , "BACKGROUND: #99ccff; COLOR: red" MÝLLÝ PARK , "BACKGROUND: #ffff99; COLOR: fuchsia" 19 MAYIS PARKI , "BACKGROUND: #99ccff; COLOR: blue" HÜRRÝYET VEYA DEMOKROSÝ PARKI , "FONT-SIZE: 10pt; BACKGROUND: #cc99ff; COLOR: red" GENÇLÝK PARKI, "FONT-SIZE: 10pt; BACKGROUND: #cc99ff; COLOR: yellow" BARIÞ PARKI,HAYEL PARK "FONT-SIZE: 10pt; BACKGROUND: #cc99ff; COLOR: red" "FONT-SIZE: 10pt; BACKGROUND: #cc99ff; COLOR: red"
"FONT-SIZE: 10pt; BACKGROUND: #ffff99; COLOR: #339966" HERÞEY YEÞÝL NÝZÝP ÝÇÝN .
bencede zeugma kültür parký ismi çok hoþ olur destekliyorum
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
bence çanakkale mahþeri parký olsun
hak yairlisi
'' Kanuni Sultan Süleyman Parký ''
http://images.google.com.tr/images?q=tbn:_fCZBjFRtHfi0M:i-cias.com/e.o/ill/s10-suleyman1.jpg[/IMG] .
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
zeugma kültür parký ismi bencede çok uygun
<div Öncelikle bu iþte emeði geçen herkese teþekkür ederim.Böyle istiþare yapýlýrsa çok güzel olur .Ben kendi kanatimce ZEUGMA KÜLTÜR PARKI ismi yakýþýr.Çünkü güzel isim zeugma,nizibi sembol ettiði için yakýþýr .</div
önereceðim bazý isimler aþaðýda da belirtildiði gibi;
ATATÜRK PARKI,SEVGÝ PARKI, ZEUGUMA PARKI,KANUNÝ SÜLTAN SÜLEYMAN PARKI,CEVDET SAN PARKI,HABEÞ EFENDÝ PARKI,FATÝH SULTAN MEHMET PARKI,ÖZGÜRLÜK PARKI,YEÞÝL NÝZÝP PARKI,SEVGÝ VE HOÞGÖRÜ PARKI,KARDEÞLÝK PARKI,ZAFER PARKI.v.s gibi isimler olabilir.derim
Katýlýmcýlara teþekkür ediyorum,ama bir süre daha bu konunun anasayfada kalmasýný sevgili Adminden rica ediyorum,gerçekten güzel isimler öneriliyor,tüm üyelere teþekkürler..
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
sevgili,ORHAN BEY....
Abdulhamit han parký olursa nasýl olur...
bu duyarlýlýðýnýzdan dolayi sizlere teþekkürler.......
Bu konuya yorumlar geldigi müddetçe ana sayfada kalýr.
Yorum almadýðý zaman ve diger ana sayfadaki konularýn
yorum almasý durumunda bu konu ana sayfadan düþer.
Arkadaþlarýmýz çok güzel isimler önerdiler.Bu isimlerden
4 tanesini Nizip Belediye sitesinden anket þeklinde halkýn
begenisine sýnabilirsiniz.Ýstanbul büyükþehir belediyesi
vapur dizayný ile ilgili bir aydan beri internet üzerinden
anket yapmaktadýr.Bu uygar ve katýlýmcý giriþim halk
tarafýndan büyük takdirlerle karþýlanmaktadýr.Nizip için de
böyle bir anket düzenlenebilir.Gerek internet ve gerekese
broþürler halinde halkýn fikrine baþvurulabilir.Zaten böyle
büyük projelerin isimlerini halkýn belirlemesi gerekir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net