Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Þahin Nizip TicaretOdasý’ný ziyaret ederek yeni yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerine hayýrlýolsun dileklerinde bulundu.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt vemeclis baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan karþýlanan, Ak Parti GaziantepMilletvekili Ali Þahin yeniden göreve seçilen Mehmet Özyurt, Mustafa Doktoroðluve yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerini tebrik ederek görevlerindebaþarýlar diledi.
Nizip Ticaret Odasý’ný her zaman ve her konudaönemsediklerini belirten þahin sözlerine þöyle sürdürdü; Nizip gerçekten önemlilokasyonu olan ve birçok ilimizden daha büyük bir potansiyele sahip önemli birilçemiz. Eminim bu yeni seçilen kan, deneyim ve tecrübeyle birlikte Nizip’inticari anlamda çok mesafeler kat ettiði bir süreç yaþarýz. Gerek fýstýðýyla gerekzeytini ile gerek sanayisi ile Nizip gerçekten önemsenmesi gereken bir ilçemizve bununda farkýnda olarak önümüzdeki süreçte sizlerle el ele vererek Nizip’idaha güzel yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacaðýz. Ben bu vesile iletüm yeni seçilen arkadaþlarýmý tebrik ederek görevlerinde baþarýlar dilerimdedi.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurtise, sayýn milletvekilimiz odamýzda gerçekleþen seçimler sonucu göreve yenidenseçilmemiz nedeniyle odamýzý ziyaret etmektedirler. Bundan dolayý þahsým veNizip Ticaret Odasý adýna kendilerine teþekkür ediyorum. Nizip, müteþebbisyapýsý itibariyle sanayi kültürü olaþan bir þehir. Ancak bu sanayi altyapýsýnýnoluþturulmasýnda zaman zaman sýkýntýlar yaþamaktayýz öreðin markalaþma konusundasýkýntýlarýmýz olmaktadýr. Firmalarýmýz teknolojik deðiþime ayak uydurmayabaþladýlar bunlarý geliþtiriyorlar bizde Nizip Ticaret Odasý olarak geçmiþtengelen tecrübelerimiz ile birlikte bu firmalara yardýmcý olmaya çalýþýyoruz.Yurtdýþý ve yurtiçi fuarlara katýlarak iþ gezileri düzenleyerek sanayikültürlerinin geliþmelerine katký saðlýyoruz. Ýkinci ek organize sanayibölgesinin çalýþmalarý tamamlandýktan sonra Nizip’in sanayi arsasý sorunubelirli bir miktarda çözülmüþ oldu ancak bir veya iki yýl içerisinde Nizip yeniorganize sanayi bölgelerine ihtiyaç duyacaktýr. Bu konuda bunlarýn altyapýçalýþmalarýnda sayýn milletvekillerimize ciddi bir þekilde ihtiyacýmýz olacakve sayýn milletvekilimizden bu konuda destek bekliyoruz. Yeni aldýðýmýz sinerjiile birlikte Nizip, Gaziantep ve ülkemizin hizmetindeyiz. Vazifemiz olsunolmansýn elimizi her taþýn altýna koymaya hazýrýz. Bu vesile ile sayýnmilletvekilimize yaptýðý ziyaret için þahsým ve arkadaþlarým adýna teþekkürederim dedi.
Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyeleri,Meclis Üyeleri ve Disiplin Danýþma Kurulu Üyeleri de katýldý.