http://www.haberobjektif.net/resimler/golgeadam.jpg[/IMG]
Her yerde,her konuda ve yaþam mücadellesinde bazý insanlarýn yapmýþ olduðu ,özverili çalýþmalar.bazýlarý tarafýndan ,nedense baltalanýr..bu insan oðluna yakýþmaz tavýr ve davranýþlar sonucu,pýrlanta yürekli bazý insanlarý hasta eder ve yataða düþürür.
hiç düþündünüz mü ?
bu neden böyle oluyor,iþte ben sizlerle bazý örneklerle bu konu üzerinde deðerlendirmek istiyorum.bu hususta katýlýrsanýz sevinirim.katýlmaz sanýzda yine teþekkür ederim.ama bir gerçek var ki,hiç birimiz bu ve buna benzer haksýzlýklara dayanamazýk..
bu konu derneklerde,sivil toplum örgütlerinde,günlük hayatta,devlet kurumlarýnda veya bir okul da da görmek mümkündür.
bazen bakarýz,bir yerde birlikte idarecilik yaptýðýnýz bir kurum müdürü ile birlikte çalýþýrsýnýz aylarca emek gösterirsiniz,stres yaþarsýnýz hatta heycanlanýr hastalanýrsýnýz bile,gün gelir proðram baþlar,iþte kurum müdürü çýkar,öter ,öter ve böbürlenir hatta kendini baþbakan zan eder ve konuþmasýnda derki?emeði geçenlere ve gelenlere teþekür ederim der.binbir eziyet çeken mesai arkadaþýný hatýrlamaz ve es geçer....................?iþte bu gibi müdür ve baþkanlarla çalýþýrsanýz dönen verimli diþliyi ,körelmiþ hale getirirsiniz..
ben türkiye sakatlar derneðinin çoðunlukla üst ve önemli kademelerde görev yaparken,birlikte çalýþtýðým ekip ile,yaný genel merkez baþkan ve yöneticileri ile ,yönetim kurulu üyeliði yaptýðým dönemlerde,o zaman ve halen konfedersiyon genel baþkaný olan,f.ö adýndaki sevgili baþkan hep özürlü kardeþlerimi merdiven ve siyaset özerinde pazarlýk aracý olarak kulanýyordu,bunu hep fark ediyordum.bir gün düþündüm ve dedim ki,benim bu gibi insanlarla iþim olamaz,çünkü bunlar özürlüleri yýlarcadýr.sümürüp ve hala sümürüyorlar bu nedenle ,asýl mücadele eden ,özürlü kardeþlerimin haberi bile olmuyordu olanlardan.....iþte bu acýklý olanlar gibi günlük hayatýmýzda örneklerle çoðaltmak mümkündür.
gelelim ilçemizdeki,hal ve haraketlere.............
isterseniz onlarýda sizden gelen cevaplara göre daha sonra yazayim.
burada yiðit hakký yiyen kendini beðenmiþ,tüm insanlarý yazmaya karar verdim .yazacam...
sevgili katýlýmcý arkadaþlar,haksýzlýkla karþýlanmýþ ,hakký gasp edilmiþ ve çalýþmasý baltalanmýþ.tüm bildiðiniz konularý,yazarak paylaþmaya ne dersiniz?............
her kese sevgi ve sayðý çerçevesinde yazýþmaya davet ediyorum.
sevgi ve saygýlar............
*