Nizip'te görev yapan ve Siirt Askerlik Þubesi Baþkanlýðýnaatanan Binbaþý Cem Çerkezoðlu onuruna yemek verildi.
Nizip'te 6 yýl boyunca Askerlik Þube Baþkaný olarak görevyapan ve Siirt Askerlik Þubesi Baþkanlýðý görevine atanan Binbaþý CemÇerkezoðlu onuruna Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz tarafýndan yemek verildi. Yemeðinardýndan, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Ticaret Odasý YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Nizip Askerlik Þubesi personeli tarafýndanBinbaþý Cem Çerkezoðlu'na plaket verildi. Yaptýðý hizmetlerden dolayý GarnizonKomutaný Çerkezoðlunan teþekkür eden Kaymakam Yaþar Karadeniz, çerkezoðlun'ayeni görev yerinde baþarýlar diledi.Düzenlenen veda yemeðinde konuþanÇerkezoðlu, 2007 yýlýndan buyan Nizip ilçesinde görev yaptýðýný ve bu görevibüyük bir mutlulukla yerine getirdiðini ifade etti.Görev yaptýðý süreiçerisinde kendisine destek veren Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, BelediyeBaþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve tüm birim amirlerine teþekkür eden Çerkezoðlu,''Görev yaptýðým Nizip ilçesinde her alanda çok sýcak bir ortam buldum. Belkibirkaç gün sonra buradan ayrýlacaðým ama burada geçirdiðim güzel günleri veNiziplileri asla unutmayacaðým ve þunu içtenlikle söylüyorum bundan sonraSiirt'te her zaman emrinizde olan bir kardeþiniz var ''dedi Yemeðe, BelediyeBaþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Ýlçe JandarmaKomutaný Üsteðmen Gökhan Acehan, Ýlçe Müftüsü Mustafa Genç, Nizip TicaretBorsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ticaret Odasý Meclis BaþkanýMustafa Doktoroðlu ve daire amirleri katýldý.
![]()